,, ,

Samsat’ta 54 afet konutu kura ile teslim edildi

Gündem 21.11.2022 - 09:26, Güncelleme: 21.11.2022 - 09:26 3295+ kez okundu.
 

Samsat’ta 54 afet konutu kura ile teslim edildi

Samsat’ta 54 afet konutu kura ile teslim edildi
Adıyaman ’ın Samsat ilçesinde 54 Afet konutu hak sahiplerine kura ile teslim edildi. 2017 ve 2018 yılında meydana gelen depremin ardından TOKİ tarafından yapılan Samsat ilçesine bağlı Yarımbağ Köyündeki 54 adet Afet konutunu hak sahiplerine kura ile teslim edildi. Kura çekimine Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar , Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat , kurum müdürleri vatandaşlar katıldı.Kura sonrası açıklamalarda bulunan Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar ,”2017-2018 yılında meydana gelen depremden dolayı Samsat ilçemizde bir çok ev hasar görmüştü. Bugün 54 adet Afet konutunu kura ile sahiplerine teslim edildi. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun diliyorum” dedi. Haber: Kemal Kutlu
Samsat’ta 54 afet konutu kura ile teslim edildi

Adıyaman ’ın Samsat ilçesinde 54 Afet konutu hak sahiplerine kura ile teslim edildi.

2017 ve 2018 yılında meydana gelen depremin ardından TOKİ tarafından yapılan Samsat ilçesine bağlı Yarımbağ Köyündeki 54 adet Afet konutunu hak sahiplerine kura ile teslim edildi.

Kura çekimine Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar , Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat , kurum müdürleri vatandaşlar katıldı.Kura sonrası açıklamalarda bulunan Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar ,”2017-2018 yılında meydana gelen depremden dolayı Samsat ilçemizde bir çok ev hasar görmüştü. Bugün 54 adet Afet konutunu kura ile sahiplerine teslim edildi. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun diliyorum” dedi.

Haber: Kemal Kutlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.