,, ,

Sami Kohen, ölümün ikinci yılında TGC Basın Müzesi'nde anıldı

Gündem 18.10.2023 - 17:13, Güncelleme: 18.10.2023 - 17:13 2972+ kez okundu.
 

Sami Kohen, ölümün ikinci yılında TGC Basın Müzesi'nde anıldı

Gazeteci-yazar Sami Kohen, ölümünün ikinci yılında TGC Basın Müzesi’nde anıldı. Kohen’in kitapları ve anı eşyaları müzede sergilenmeye başlandı
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ( TGC ), Meslekte İz Bırakanlar toplantılarının 27'ncisinde, Türk basınının usta kalemlerinden gazeteci-yazar Sami Kohen'i ölümünün ikinci yılında andı. 18 Ekim 2023 Çarşamba günü Basın Müzesi 'nde düzenlenen anma toplantısına, TGC Yönetim Kurulu üyeleri, Kohen'in ailesi, Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir , Yazı İşleri Müdürü Bertan Ağanoğlu , Haber Araştırma Müdürü Pınar Aktaş ile çok sayıda gazeteci ve yazar katıldı. Anma toplantısının açılış konuşmasını TGC Başkanı Turgay Olcayto yaptı. Olcayto, Kohen'in dış haberler konusunda ülkenin en iyi gazetecilerinden biri olduğunu belirterek, "Yazılarıyla okurlarına, gençlere ufuk açtı" dedi. Olcayto, Kohen'in kitaplarının, haritasının ve anı eşyalarının Basın Müzesi'nde sergilenmesi için Milliyet Gazetesi ve Kohen Ailesi'ne teşekkür etti. Toplantıda, Sami Kohen'in kızı Jale Kohen Aldiş ve Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir de konuşma yaptılar. Aldiş, babasının gazeteciliği ve yaşamını anlattı. Şendir ise Kohen'in Milliyet Gazetesi'ndeki çalışmalarını değerlendirdi. Toplantı, Kohen'in kitaplarının, haritasının ve anı eşyalarının Basın Müzesi'ndeki sergisinin açılmasıyla sona erdi.
Gazeteci-yazar Sami Kohen, ölümünün ikinci yılında TGC Basın Müzesi’nde anıldı. Kohen’in kitapları ve anı eşyaları müzede sergilenmeye başlandı

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ( TGC ), Meslekte İz Bırakanlar toplantılarının 27'ncisinde, Türk basınının usta kalemlerinden gazeteci-yazar Sami Kohen'i ölümünün ikinci yılında andı.

18 Ekim 2023 Çarşamba günü Basın Müzesi 'nde düzenlenen anma toplantısına, TGC Yönetim Kurulu üyeleri, Kohen'in ailesi, Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir , Yazı İşleri Müdürü Bertan Ağanoğlu , Haber Araştırma Müdürü Pınar Aktaş ile çok sayıda gazeteci ve yazar katıldı.

Anma toplantısının açılış konuşmasını TGC Başkanı Turgay Olcayto yaptı. Olcayto, Kohen'in dış haberler konusunda ülkenin en iyi gazetecilerinden biri olduğunu belirterek, "Yazılarıyla okurlarına, gençlere ufuk açtı" dedi.

Olcayto, Kohen'in kitaplarının, haritasının ve anı eşyalarının Basın Müzesi'nde sergilenmesi için Milliyet Gazetesi ve Kohen Ailesi'ne teşekkür etti.

Toplantıda, Sami Kohen'in kızı Jale Kohen Aldiş ve Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir de konuşma yaptılar.

Aldiş, babasının gazeteciliği ve yaşamını anlattı. Şendir ise Kohen'in Milliyet Gazetesi'ndeki çalışmalarını değerlendirdi.

Toplantı, Kohen'in kitaplarının, haritasının ve anı eşyalarının Basın Müzesi'ndeki sergisinin açılmasıyla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.