,, ,

Sakarya'da şiddetli rüzgar etkili oldu

Gündem 11.03.2023 - 16:07, Güncelleme: 11.03.2023 - 16:07 7054+ kez okundu.
 

Sakarya'da şiddetli rüzgar etkili oldu

Sakarya'da şiddetli rüzgar etkili oldu
Sakarya 'da ve Kocaeli 'de şiddetli rüzgar, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Sakarya'nın Serdivan ilçesi Arabacıalanı Mahallesi'nde kurulan pazarda tezgah açan esnaf, şiddetli rüzgar nedeniyle zor anlar yaşadı. Esnafın bir kısmı, tenteleri tutarak uçmasını engellemeye çalışırken bazıları da tezgahını toplayarak pazar yerinden ayrıldı. Bazı vatandaşların yürümekte zorluk çektiği şiddetli rüzgar nedeniyle trafikte de aksamalar oluştuğu görüldü. - Kocaeli Kocaeli'nin bazı ilçelerinde şiddetli rüzgar etkili oldu. Karamürsel ilçesi 4 Temmuz Mahallesi plaj yolunda bir ağaç, şiddetli rüzgarın etkisiyle ortadan kırılarak park halindeki araçların arasına devrildi. Devrilen ağacı görenler durumu Karamürsel Belediyesine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekipler ağacı keserek yoldan kaldırdı.
Sakarya'da şiddetli rüzgar etkili oldu

Sakarya 'da ve Kocaeli 'de şiddetli rüzgar, günlük yaşamı olumsuz etkiledi.

Sakarya'nın Serdivan ilçesi Arabacıalanı Mahallesi'nde kurulan pazarda tezgah açan esnaf, şiddetli rüzgar nedeniyle zor anlar yaşadı.

Esnafın bir kısmı, tenteleri tutarak uçmasını engellemeye çalışırken bazıları da tezgahını toplayarak pazar yerinden ayrıldı.

Bazı vatandaşların yürümekte zorluk çektiği şiddetli rüzgar nedeniyle trafikte de aksamalar oluştuğu görüldü.

- Kocaeli

Kocaeli'nin bazı ilçelerinde şiddetli rüzgar etkili oldu.

Karamürsel ilçesi 4 Temmuz Mahallesi plaj yolunda bir ağaç, şiddetli rüzgarın etkisiyle ortadan kırılarak park halindeki araçların arasına devrildi.

Devrilen ağacı görenler durumu Karamürsel Belediyesine bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekipler ağacı keserek yoldan kaldırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.