,, ,

Şahsenem’in Türk Dünyası İçin Yaptıkları Ses Getiriyor

Müzik 14.12.2022 - 09:20, Güncelleme: 14.12.2022 - 09:20 5948+ kez okundu.
 

Şahsenem’in Türk Dünyası İçin Yaptıkları Ses Getiriyor

Şahsenem’in Türk Dünyası İçin Yaptıkları Ses Getiriyor
RM’C PMU Master‘ın düzenlediği ve Uluslararası başarı hikâyelerinin taçlandırıldığı muhteşem ödül gecesi Ramada Hotel Merter’de gerçekleştirildi. ‘Yılın En Başarılı Türk Dünyası Radyo Programı’ ödülünü Ulusal Radyo ’da yayınlanan ‘Uğur Atis ve Şahsenem ’le Ayaküstü Bir Şeyler / Türk Dünyası Müzikleri’ programı ödül aldı. Türk dünyası ile alakalı yaptığı işlerle yurt içi ve dışında ses getiren Özbek popçu Şahsenem , sesinden sevilen ve onu şöhrete taşıyan “Gözyaşlarım Anlatır” isimli eser yılın en iyi bestesi seçilirken usta müzik adamı Uluğbey Hekimoğlu da aynı gecede ödül alınca sanatçı iki mutluluğu bir arada yaşadı. Dünyaca ünlü balaban virtüözü Alihan Samedov da ödülünü alırken Şahsenem, Türk dünyasının ufak bir kısmının ödüllendirildiği bir gece oldu ifadesinde bulundu. Ödül gecesine modacısı Fatoş Akyıldız imzalı “Kraliçe” kreasyonundan bir kıyafetle katılan Şahsenem tüm dikkatleri üzerine toplamayı başardı.
Şahsenem’in Türk Dünyası İçin Yaptıkları Ses Getiriyor

RM’C PMU Master‘ın düzenlediği ve Uluslararası başarı hikâyelerinin taçlandırıldığı muhteşem ödül gecesi Ramada Hotel Merter’de gerçekleştirildi. ‘Yılın En Başarılı Türk Dünyası Radyo Programı’ ödülünü Ulusal Radyo ’da yayınlanan ‘ Uğur Atis ve Şahsenem ’le Ayaküstü Bir Şeyler / Türk Dünyası Müzikleri’ programı ödül aldı. Türk dünyası ile alakalı yaptığı işlerle yurt içi ve dışında ses getiren Özbek popçu Şahsenem , sesinden sevilen ve onu şöhrete taşıyan “Gözyaşlarım Anlatır” isimli eser yılın en iyi bestesi seçilirken usta müzik adamı Uluğbey Hekimoğlu da aynı gecede ödül alınca sanatçı iki mutluluğu bir arada yaşadı.

Dünyaca ünlü balaban virtüözü Alihan Samedov da ödülünü alırken Şahsenem, Türk dünyasının ufak bir kısmının ödüllendirildiği bir gece oldu ifadesinde bulundu. Ödül gecesine modacısı Fatoş Akyıldız imzalı “Kraliçe” kreasyonundan bir kıyafetle katılan Şahsenem tüm dikkatleri üzerine toplamayı başardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.