,, ,

Şahane Hayatım'ın Yeni Tanıtımı, Şebnem'in Geçmişiyle Yüzleşmesini Sergiliyor

Tv-Dünyası 28.10.2023 - 12:42, Güncelleme: 28.10.2023 - 12:42 9881+ kez okundu.
 

Şahane Hayatım'ın Yeni Tanıtımı, Şebnem'in Geçmişiyle Yüzleşmesini Sergiliyor

1 Kasım’da FOX’ta başlayacak olan ‘Şahane Hayatım’ dizisi, yeni tanıtımıyla dikkat çekiyor. Şebnem’in geçmişi ve sırları merak konusu
1 Kasım akşamı ilk bölümüyle FOX ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Şahane Hayatım dizisi, yayınlanan yeni tanıtımıyla dikkatleri üzerine çekti. Meriç Acemi 'nin kaleme aldığı, Çağrı Bayrak'ın yönetmenliğini üstlendiği, Ay Yapım imzalı dizinin yeni tanıtımında, Şebnem'in ( Hilal Altınbilek ) çocukluğunda yaşadığı travmalar gün yüzüne çıkıyor. Çocukluğundan itibaren büyük haksızlıklarla karşı karşıya kalan Şebnem'in geçmişinde yaşadıkları peşini bırakmamaktadır. Şebnem'in sırlarla dolu geçmişinden gelen Niyazi'nin (Serkan Keskin) yeniden karşısına çıktığı tanıtımda Didem'in (Gökçe Eyüboğlu) Şebnem'e "Kimsin sen, yani gerçekte..." dediği anlar Şebnem'in herkesten gizlediği hayatına vurgu yapıyor. Tanıtımda Şebnem'in, çocukluk travmalarının izlerini taşıyan bir yetişkin olarak karşımıza çıkması, dizinin güçlü hikayesini gözler önüne seriyor. Şebnem'in geçmişiyle yüzleşmesi ve yeni bir hayata başlaması, dizinin merakla takip edilmesini sağlayacak gibi görünüyor. Dizinin yeni tanıtımı, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Kullanıcılar, tanıtımı beğendiklerini ve dizinin ilk bölümünü sabırsızlıkla beklediklerini dile getirdiler. Şahane Hayatım, 1 Kasım akşamı FOX ekranlarında seyirciyle buluşacak.
1 Kasım’da FOX’ta başlayacak olan ‘Şahane Hayatım’ dizisi, yeni tanıtımıyla dikkat çekiyor. Şebnem’in geçmişi ve sırları merak konusu

1 Kasım akşamı ilk bölümüyle FOX ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Şahane Hayatım dizisi, yayınlanan yeni tanıtımıyla dikkatleri üzerine çekti.

Meriç Acemi 'nin kaleme aldığı, Çağrı Bayrak'ın yönetmenliğini üstlendiği, Ay Yapım imzalı dizinin yeni tanıtımında, Şebnem'in ( Hilal Altınbilek ) çocukluğunda yaşadığı travmalar gün yüzüne çıkıyor.

Çocukluğundan itibaren büyük haksızlıklarla karşı karşıya kalan Şebnem'in geçmişinde yaşadıkları peşini bırakmamaktadır. Şebnem'in sırlarla dolu geçmişinden gelen Niyazi'nin (Serkan Keskin) yeniden karşısına çıktığı tanıtımda Didem'in (Gökçe Eyüboğlu) Şebnem'e "Kimsin sen, yani gerçekte..." dediği anlar Şebnem'in herkesten gizlediği hayatına vurgu yapıyor.

Tanıtımda Şebnem'in, çocukluk travmalarının izlerini taşıyan bir yetişkin olarak karşımıza çıkması, dizinin güçlü hikayesini gözler önüne seriyor. Şebnem'in geçmişiyle yüzleşmesi ve yeni bir hayata başlaması, dizinin merakla takip edilmesini sağlayacak gibi görünüyor.

Dizinin yeni tanıtımı, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Kullanıcılar, tanıtımı beğendiklerini ve dizinin ilk bölümünü sabırsızlıkla beklediklerini dile getirdiler.

Şahane Hayatım, 1 Kasım akşamı FOX ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.