,, ,

Sağlık Bakanı Koca'dan Elmadağ'daki patlamaya ilişkin açıklama:

Sağlık 10.06.2023 - 17:29, Güncelleme: 10.06.2023 - 17:29 4553+ kez okundu.
 

Sağlık Bakanı Koca'dan Elmadağ'daki patlamaya ilişkin açıklama:

Sağlık Bakanı Koca'dan Elmadağ'daki patlamaya ilişkin açıklama:
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca , Ankara 'nın Elmadağ ilçesinde bulunan Makine ve Kimya Endüstrisine ( MKE ) ait Roket ve Patlayıcı Fabrikası 'ndaki patlamaya ilişkin, "İlk ambulansımız olay yerine patlamadan 9 dakika sonra ulaşmış; toplam 4 ambulans, 2 UMKE timi ile 18 sağlık personeli görevlendirmesi yapılmıştır. Beş can kaybı dışında yaralımız bulunmamaktadır." ifadelerini kullandı. Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu bilgileri paylaştı: "Elmadağ'da bir fabrikada meydana gelen patlamada 5 vatandaşımız hayatını kaybetti. Her birine Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. İlk ambulansımız olay yerine patlamadan 9 dakika sonra ulaşmış; toplam 4 ambulans, 2 UMKE timi ile 18 sağlık personeli görevlendirmesi yapılmıştır. 5 can kaybı dışında yaralımız bulunmamaktadır. Allah benzer kazalardan korusun."
Sağlık Bakanı Koca'dan Elmadağ'daki patlamaya ilişkin açıklama:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca , Ankara 'nın Elmadağ ilçesinde bulunan Makine ve Kimya Endüstrisine ( MKE ) ait Roket ve Patlayıcı Fabrikası 'ndaki patlamaya ilişkin, "İlk ambulansımız olay yerine patlamadan 9 dakika sonra ulaşmış; toplam 4 ambulans, 2 U MKE timi ile 18 sağlık personeli görevlendirmesi yapılmıştır. Beş can kaybı dışında yaralımız bulunmamaktadır." ifadelerini kullandı.

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu bilgileri paylaştı:

"Elmadağ'da bir fabrikada meydana gelen patlamada 5 vatandaşımız hayatını kaybetti. Her birine Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. İlk ambulansımız olay yerine patlamadan 9 dakika sonra ulaşmış; toplam 4 ambulans, 2 U MKE timi ile 18 sağlık personeli görevlendirmesi yapılmıştır. 5 can kaybı dışında yaralımız bulunmamaktadır. Allah benzer kazalardan korusun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.