,, ,

Safir'e Ayçin İnci damga vuracak

Tv-Dünyası 14.11.2023 - 13:37, Güncelleme: 14.11.2023 - 13:37 7266+ kez okundu.
 

Safir'e Ayçin İnci damga vuracak

ATV’nin yeni dizisi Safir’e ünlü oyuncu Ayçin İnci katıldı. Ayçin İnci, neşeli ve hayat dolu bir karakter olan Şermin’i canlandırıyor.
ATV ’nin bu sezon başlayan görkemli dizisi Safir ’e ünlü oyuncu Ayçin İnci girdi. Çekimleri Kapadokya/ Ürgüp bölgesinde yapılan dizi çok büyük beğeni ile izlenmekte. Feraye ( Özge Yağız ), Yaman ( Burak Berkay Akgül )  ve Ateş ( İlhan Şen ) arasındaki aşk üçgeni daha şimdiden ciddi bir fan kitlesine sahip oldu. Ayçin İnci ise Şermin karakterini canlandırıyor.   Şermin, 40 yaşında, Ürgüp doğumlu, Ankara pavyonlarında hem şarkı söylüyor hem konsomatrislik yapıyor, neşeli, hayat dolu bir kadın ama bir yüzü de çok karanlık. Ürgüp’e gelişi ile müştemilat ailesine adeta yıldırım gibi düşecek. Bakalım ne hileler, ne düzenler ve planlar dönecek? Bunu, usta oyuncu Ayçin İnci’nin hayatımıza katacağı Şermin ile hep beraber izleyip göreceğiz.
ATV’nin yeni dizisi Safir’e ünlü oyuncu Ayçin İnci katıldı. Ayçin İnci, neşeli ve hayat dolu bir karakter olan Şermin’i canlandırıyor.

ATV ’nin bu sezon başlayan görkemli dizisi Safir ’e ünlü oyuncu Ayçin İnci girdi. Çekimleri Kapadokya/ Ürgüp bölgesinde yapılan dizi çok büyük beğeni ile izlenmekte. Feraye ( Özge Yağız ), Yaman ( Burak Berkay Akgül )  ve Ateş ( İlhan Şen ) arasındaki aşk üçgeni daha şimdiden ciddi bir fan kitlesine sahip oldu. Ayçin İnci ise Şermin karakterini canlandırıyor.

 

Şermin, 40 yaşında, Ürgüp doğumlu, Ankara pavyonlarında hem şarkı söylüyor hem konsomatrislik yapıyor, neşeli, hayat dolu bir kadın ama bir yüzü de çok karanlık. Ürgüp’e gelişi ile müştemilat ailesine adeta yıldırım gibi düşecek. Bakalım ne hileler, ne düzenler ve planlar dönecek? Bunu, usta oyuncu Ayçin İnci’nin hayatımıza katacağı Şermin ile hep beraber izleyip göreceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.