,, ,

Rüzgar Aksoy Kirli Sepeti'ne Geri Dönüyor!

Tv-Dünyası 19.04.2024 - 09:40, Güncelleme: 19.04.2024 - 09:40 2878 kez okundu.
 

Rüzgar Aksoy Kirli Sepeti'ne Geri Dönüyor!

Rüzgar Aksoy, Kirli Sepeti’ne dönüş yaptı. Yavuz karakteriyle diziye yeni bir soluk getirecek
Popüler oyuncu Rüzgar Aksoy , Kirli Sepeti dizisindeki hayranlarının sevincine kavuşuyor. Geçtiğimiz haftalarda TRT'de yayınlanan Aziz Mahmud Hüdayi Aşkın Yolculuğu dizisinde rol alan Aksoy, projenin tamamlanmasının ardından Kirli Sepeti 'ne geri döndü. Yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu 'nun üstlendiği Kirli Sepeti dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve özgün konusuyla izleyicilerden büyük beğeni topluyor. Dizide Aksoy, Bestemsu Özdemir'in canlandırdığı Yasemin'in iş insanı eski sevgilisi Yavuz karakterine hayat verecek. Aksoy'un Kirli Sepeti'ne dönüşü, dizinin hayranları tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Aksoy'un Yavuz karakteriyle diziye nasıl bir katkıda bulunacağı merak konusu. Kirli Sepeti, yayınlandığı ilk bölümden itibaren izleyicileri ekrana kilitleyen bir dizi. Dizinin hikayesi, farklı hayatlardan gelen bir grup insanın yollarının kesişmesi ve aralarında oluşan karmaşık ilişkileri konu alıyor. Rüzgar Aksoy'un Kirli Sepeti'ne dönüşüyle diziye yeni bir soluk gelmesi bekleniyor. Aksoy'un oyunculuğu ve Yavuz karakteriyle diziye katacağı yeni dinamikler, izleyicileri daha da heyecanlandıracaktır. Kirli Sepeti, pazar akşamları NOW platformunda yayınlanmaya devam ediyor.
Rüzgar Aksoy, Kirli Sepeti’ne dönüş yaptı. Yavuz karakteriyle diziye yeni bir soluk getirecek

Popüler oyuncu Rüzgar Aksoy , Kirli Sepeti dizisindeki hayranlarının sevincine kavuşuyor. Geçtiğimiz haftalarda TRT'de yayınlanan Aziz Mahmud Hüdayi Aşkın Yolculuğu dizisinde rol alan Aksoy, projenin tamamlanmasının ardından Kirli Sepeti 'ne geri döndü.

Yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu 'nun üstlendiği Kirli Sepeti dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve özgün konusuyla izleyicilerden büyük beğeni topluyor. Dizide Aksoy, Bestemsu Özdemir'in canlandırdığı Yasemin'in iş insanı eski sevgilisi Yavuz karakterine hayat verecek.

Aksoy'un Kirli Sepeti'ne dönüşü, dizinin hayranları tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Aksoy'un Yavuz karakteriyle diziye nasıl bir katkıda bulunacağı merak konusu.

Kirli Sepeti, yayınlandığı ilk bölümden itibaren izleyicileri ekrana kilitleyen bir dizi. Dizinin hikayesi, farklı hayatlardan gelen bir grup insanın yollarının kesişmesi ve aralarında oluşan karmaşık ilişkileri konu alıyor.

Rüzgar Aksoy'un Kirli Sepeti'ne dönüşüyle diziye yeni bir soluk gelmesi bekleniyor. Aksoy'un oyunculuğu ve Yavuz karakteriyle diziye katacağı yeni dinamikler, izleyicileri daha da heyecanlandıracaktır.

Kirli Sepeti, pazar akşamları  NOW platformunda yayınlanmaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.