,, ,

RTEÜ, Personel Kaynaşması İçin Akyamaç Şelalesi'nde Yürüyüş Düzenledi

Gündem 24.07.2023 - 14:48, Güncelleme: 24.07.2023 - 14:53 3401+ kez okundu.
 

RTEÜ, Personel Kaynaşması İçin Akyamaç Şelalesi'nde Yürüyüş Düzenledi

RTEÜ, Personel Kaynaşması İçin Akyamaç Şelalesi'nde Yürüyüş Düzenledi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen “Üniversitemiz Personeli Buluşuyor” etkinliği kapsamında üniversite personelleri Akyamaç Şelalesi ’ne yürüyüş yaptı. Etkinlik, üniversite personellerinin birlik ve beraberlik duygularını artırmanın yanında doğa ile bütünleşmelerine olanak sağladı. Etkinliğe RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz ’ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mete Avcı , Prof. Dr. Nebi Gümüş , Prof. Dr. Göktuğ Dalgıç ile akademik ve idari personeller katıldı. Yürüyüş parkuru boyunca yeşilin her tonunu yakalayan üniversite personelleri eşsiz güzelliklerin tadını çıkardılar. Rektör Yılmaz, etkinliğin üniversite personellerinin kaynaşmasına ve moraline katkı sağladığını belirterek, bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyledi. RTEÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen “Üniversitemiz Personeli Buluşuyor” etkinliği Akyamaç Şelalesi ’nde sona erdi. Etkinlikte üniversite personelleri doğa ile bütünleşerek eğlenceli vakit geçirdiler. Haber: CEVAHİR TOPALOĞLU​
RTEÜ, Personel Kaynaşması İçin Akyamaç Şelalesi'nde Yürüyüş Düzenledi

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen “Üniversitemiz Personeli Buluşuyor” etkinliği kapsamında üniversite personelleri Akyamaç Şelalesi ’ne yürüyüş yaptı. Etkinlik, üniversite personellerinin birlik ve beraberlik duygularını artırmanın yanında doğa ile bütünleşmelerine olanak sağladı.

Etkinliğe RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz ’ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mete Avcı , Prof. Dr. Nebi Gümüş , Prof. Dr. Göktuğ Dalgıç ile akademik ve idari personeller katıldı. Yürüyüş parkuru boyunca yeşilin her tonunu yakalayan üniversite personelleri eşsiz güzelliklerin tadını çıkardılar. Rektör Yılmaz, etkinliğin üniversite personellerinin kaynaşmasına ve moraline katkı sağladığını belirterek, bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyledi.

RTEÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen “Üniversitemiz Personeli Buluşuyor” etkinliği Akyamaç Şelalesi ’nde sona erdi. Etkinlikte üniversite personelleri doğa ile bütünleşerek eğlenceli vakit geçirdiler.

Haber: CEVAHİR TOPALOĞLU​

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.