,, ,

ULUMED Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Kayakoparan : Gazeteciler, uyuşturucu ile mücadelede topluma rehberlik eder

Gündem 24.07.2023 - 14:22, Güncelleme: 24.07.2023 - 14:22 3763+ kez okundu.
 

ULUMED Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Kayakoparan : Gazeteciler, uyuşturucu ile mücadelede topluma rehberlik eder

ULUMED Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Kayakoparan : Gazeteciler, uyuşturucu ile mücadelede topluma rehberlik eder
Uluslararası Uyuşturucu ile Mücadele Derneği Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Kayakoparan , 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Kayakoparan, mesajında gazetecilik mesleğinin önemine ve zorluklarına dikkat çekti. Fatma Kayakoparan ’ın yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verildi: 'Gazetecilik, toplumu aydınlatan, bilinçlendiren, hakikati arayan ve kamu yararını gözeten bir meslektir. Gazeteciler, uyuşturucu ile mücadele gibi hayati konularda da topluma rehberlik ederler. Uyuşturucu ile mücadelede gazetecilerin rolü çok büyüktür. Gazeteciler, uyuşturucunun zararlarını, uyuşturucu bağımlılığının tedavi yollarını, uyuşturucu ile mücadelede başarılı örnekleri ve uyuşturucu ile ilgili yasal düzenlemeleri topluma aktarırlar. Bu sayede toplumun uyuşturucu konusunda bilinçli ve duyarlı olmasını sağlarlar. Gazetecilik mesleği, aynı zamanda çok zor ve fedakarlık gerektiren bir meslektir. Gazeteciler, haber yapmak için birçok tehlikeye göğüs gererler. Gazeteciler, zaman zaman baskı, sansür, tehdit ve şiddet gibi sorunlarla karşılaşırlar. Gazeteciler, mesleklerini icra ederken bazen hayatlarını kaybederler. Bu nedenle gazetecilik mesleğine saygı duymak ve gazetecileri desteklemek hepimizin görevidir. 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı, gazetecilik mesleğinin değerini hatırlamak ve gazetecilere teşekkür etmek için bir fırsattır. Bu vesileyle tüm gazeteci arkadaşlarımızın bayramını kutluyoruz. Gazetecilik mesleğinin daha özgür, daha saygın ve daha güvenli bir ortamda yapılmasını diliyoruz. Gazetecilik mesleğine gönül veren tüm basın emekçilerine başarılar diliyoruz.'"
ULUMED Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Kayakoparan : Gazeteciler, uyuşturucu ile mücadelede topluma rehberlik eder

Uluslararası Uyuşturucu ile Mücadele Derneği Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Kayakoparan , 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Kayakoparan, mesajında gazetecilik mesleğinin önemine ve zorluklarına dikkat çekti.

Fatma Kayakoparan ’ın yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verildi: 'Gazetecilik, toplumu aydınlatan, bilinçlendiren, hakikati arayan ve kamu yararını gözeten bir meslektir. Gazeteciler, uyuşturucu ile mücadele gibi hayati konularda da topluma rehberlik ederler. Uyuşturucu ile mücadelede gazetecilerin rolü çok büyüktür. Gazeteciler, uyuşturucunun zararlarını, uyuşturucu bağımlılığının tedavi yollarını, uyuşturucu ile mücadelede başarılı örnekleri ve uyuşturucu ile ilgili yasal düzenlemeleri topluma aktarırlar. Bu sayede toplumun uyuşturucu konusunda bilinçli ve duyarlı olmasını sağlarlar.

Gazetecilik mesleği, aynı zamanda çok zor ve fedakarlık gerektiren bir meslektir. Gazeteciler, haber yapmak için birçok tehlikeye göğüs gererler. Gazeteciler, zaman zaman baskı, sansür, tehdit ve şiddet gibi sorunlarla karşılaşırlar. Gazeteciler, mesleklerini icra ederken bazen hayatlarını kaybederler. Bu nedenle gazetecilik mesleğine saygı duymak ve gazetecileri desteklemek hepimizin görevidir.

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı, gazetecilik mesleğinin değerini hatırlamak ve gazetecilere teşekkür etmek için bir fırsattır. Bu vesileyle tüm gazeteci arkadaşlarımızın bayramını kutluyoruz. Gazetecilik mesleğinin daha özgür, daha saygın ve daha güvenli bir ortamda yapılmasını diliyoruz. Gazetecilik mesleğine gönül veren tüm basın emekçilerine başarılar diliyoruz.'"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.