,, ,

Rosa Ghodsifar, müzik dünyasında iddialı

Müzik 03.10.2023 - 09:13, Güncelleme: 03.10.2023 - 09:13 8745+ kez okundu.
 

Rosa Ghodsifar, müzik dünyasında iddialı

İranlı oyuncu Rosa Ghodsifar, ticaret ve müzik dünyasında da başarıyı yakaladı. Kendini farklı sanat kollarında denemeyi tercih ediyor
İranlı oyuncu Rosa Ghodsifar Türkiye'ye yerleştikten sonra oyunculuk yerine müzik sektörüne yöneldi. İkinci teklisini Sezen Aksu 'nun " Aşktan Ne Haber " şarkısıyla çıkaran Ghodsifar, klip çalışmasını stüdyo şartlarında Enes Bilal Taşçı yönetmenliğinde yaptı. Ghodsifar, oyunculuktan vazgeçmediğini, sadece farklı sanat kollarında denemeler yapmak istediğini söyledi. "Ne kadar iş kadını olsam da ticaret hayatında başarılarda yakalasam sanat benim kanıma işlemiş, oyuncu olarak kamera karşısında olmak ve şarkı söylemek bana terapi oluyor" dedi.
İranlı oyuncu Rosa Ghodsifar, ticaret ve müzik dünyasında da başarıyı yakaladı. Kendini farklı sanat kollarında denemeyi tercih ediyor

İranlı oyuncu Rosa Ghodsifar Türkiye'ye yerleştikten sonra oyunculuk yerine müzik sektörüne yöneldi. İkinci teklisini Sezen Aksu 'nun " Aşktan Ne Haber " şarkısıyla çıkaran Ghodsifar, klip çalışmasını stüdyo şartlarında Enes Bilal Taşçı yönetmenliğinde yaptı.

Ghodsifar, oyunculuktan vazgeçmediğini, sadece farklı sanat kollarında denemeler yapmak istediğini söyledi. "Ne kadar iş kadını olsam da ticaret hayatında başarılarda yakalasam sanat benim kanıma işlemiş, oyuncu olarak kamera karşısında olmak ve şarkı söylemek bana terapi oluyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.