,, ,

Reklamlarda Demet Akalın farkı!

İş Dünyası 13.04.2023 - 14:44, Güncelleme: 13.04.2023 - 14:44 23263+ kez okundu.
 

Reklamlarda Demet Akalın farkı!

Reklamlarda Demet Akalın farkı!
Yayınladığı şarkılarıyla müzik severlerin kalbinde ayrı bir yere sahip Türk Pop Müziği'nin Kraliçesi Demet Akalın bugün marka yüzünü olarak anlaştığı Çetmen için yeniden Metin Arolat’ın kamerasının karşısına geçti. Demet Akalın şarkıları kadar arka arkaya çektiği  Çetmen reklam filmleriyle de kraliçe olduğunu gösterirken çekimden bir kareyi sosyal medyasında paylaşt
Reklamlarda Demet Akalın farkı!

Yayınladığı şarkılarıyla müzik severlerin kalbinde ayrı bir yere sahip Türk Pop Müziği'nin Kraliçesi Demet Akalın bugün marka yüzünü olarak anlaştığı Çetmen için yeniden Metin Arolat’ın kamerasının karşısına geçti.

Demet Akalın şarkıları kadar arka arkaya çektiği  Çetmen reklam filmleriyle de kraliçe olduğunu gösterirken çekimden bir kareyi sosyal medyasında paylaşt

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.