,, ,

Pursaklar Belediyesi’nden Büyük İstihdam Hamlesi: 350 İşçi Alınacak

Gündem 17.04.2024 - 14:40, Güncelleme: 17.04.2024 - 14:40 3754 kez okundu.
 

Pursaklar Belediyesi’nden Büyük İstihdam Hamlesi: 350 İşçi Alınacak

Pursaklar Belediyesi, TYP kapsamında 350 işçi almayı planlıyor. İş arayanlar için önemli bir istihdam fırsatı sunuluyor.
Pursaklar Belediyesi , Toplum Yararına Programları (TYP) çerçevesinde 6 aylık bir süre için 350 işçi almayı planlıyor. İŞKUR tarafından düzenlenen Toplum Yararına Destek Projesi (TYP) kapsamında, Park Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğünde görev yapacak 350 işçi alımı yapılacağı belirtildi. İş arayan vatandaşların, Pursaklar Belediye Başkanlığına başvurarak İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne başvuruda bulunabilecekleri ifade edildi. İşe alım için belirlenen şartlar arasında TYP kapsamında çalışma süresinin dolmamış olması, Pursaklar’da ikamet etmek, 18 yaşını tamamlamış olmak, emekli olmamak ve herhangi bir geliri olmamak, öğrenci olmamak (açıköğretim hariç) ve hane gelirinin asgari ücretin 1,5 katını (25.500 TL) aşmaması gerekmektedir. Bu fırsat, iş arayan vatandaşlar için önemli bir istihdam imkanı sunmaktadır.
Pursaklar Belediyesi, TYP kapsamında 350 işçi almayı planlıyor. İş arayanlar için önemli bir istihdam fırsatı sunuluyor.

Pursaklar Belediyesi , Toplum Yararına Programları (TYP) çerçevesinde 6 aylık bir süre için 350 işçi almayı planlıyor. İŞKUR tarafından düzenlenen Toplum Yararına Destek Projesi (TYP) kapsamında, Park Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğünde görev yapacak 350 işçi alımı yapılacağı belirtildi.

İş arayan vatandaşların, Pursaklar Belediye Başkanlığına başvurarak İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne başvuruda bulunabilecekleri ifade edildi. İşe alım için belirlenen şartlar arasında TYP kapsamında çalışma süresinin dolmamış olması, Pursaklar’da ikamet etmek, 18 yaşını tamamlamış olmak, emekli olmamak ve herhangi bir geliri olmamak, öğrenci olmamak (açıköğretim hariç) ve hane gelirinin asgari ücretin 1,5 katını (25.500 TL) aşmaması gerekmektedir. Bu fırsat, iş arayan vatandaşlar için önemli bir istihdam imkanı sunmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.