,, ,

PUBG'nin Haritaları

Oyun 26.07.2023 - 09:05, Güncelleme: 26.07.2023 - 09:05 9950+ kez okundu.
 

PUBG'nin Haritaları

PUBG'nin Haritaları
PUBG 'nin şu anda 8 haritası var: Erangel : PUBG 'nin orijinal haritası. 8x8 kilometrelik bir adadır ve çeşitli binalar, şehirler ve köyler içerir. Miramar : Erangel 'den daha büyük olan 8x8 kilometrelik bir çöl haritası. Sanhok : Erangel ve Miramar'dan daha küçük olan 4x4 kilometrelik bir orman haritası. Vikendi : Erangel ve Miramar'dan daha küçük olan 6x6 kilometrelik bir karlı harita. Karakin : Erangel ve Miramar'dan daha küçük olan 2x2 kilometrelik bir çöl haritası. Livik : Erangel ve Miramar'dan daha küçük olan 2x2 kilometrelik bir orman haritası. Taego : Erangel ve Miramar'dan daha büyük olan 8x8 kilometrelik bir Kore yarımadası haritası. Paramoye : Erangel ve Miramar'dan daha küçük olan 6x6 kilometrelik bir Hindistan yarımadası haritası. Her haritanın kendine özgü atmosferi ve oynanışı vardır. Erangel , klasik bir PUBG deneyimi sunarken, Miramar daha zorlu bir deneyim sunar. Sanhok, daha hızlı bir tempolu deneyim sunarken, Vikendi daha soğuk bir deneyim sunar. Karakin , daha yoğun bir deneyim sunarken, Livik daha hızlı bir tempolu deneyim sunar. Taego , daha büyük bir harita ve daha fazla oyuncu içerir. Paramoye, daha küçük bir harita ve daha az oyuncu içerir. PUBG 'nin her haritası, oyunculara farklı bir deneyim sunar. Her harita, oyuncuların keşfedebileceği ve yeni şeyler bulabileceği birçok farklı yere sahiptir. Her harita, oyuncuların farklı stratejiler kullanabileceği ve farklı zorluklarla karşılaşabileceği bir deneyim sunar.
PUBG'nin Haritaları

PUBG 'nin şu anda 8 haritası var:

  • Erangel : PUBG 'nin orijinal haritası. 8x8 kilometrelik bir adadır ve çeşitli binalar, şehirler ve köyler içerir.
  • Miramar : Erangel 'den daha büyük olan 8x8 kilometrelik bir çöl haritası.
  • Sanhok : Erangel ve Miramar'dan daha küçük olan 4x4 kilometrelik bir orman haritası.
  • Vikendi : Erangel ve Miramar'dan daha küçük olan 6x6 kilometrelik bir karlı harita.
  • Karakin : Erangel ve Miramar'dan daha küçük olan 2x2 kilometrelik bir çöl haritası.
  • Livik : Erangel ve Miramar'dan daha küçük olan 2x2 kilometrelik bir orman haritası.
  • Taego : Erangel ve Miramar'dan daha büyük olan 8x8 kilometrelik bir Kore yarımadası haritası.
  • Paramoye : Erangel ve Miramar'dan daha küçük olan 6x6 kilometrelik bir Hindistan yarımadası haritası.

Her haritanın kendine özgü atmosferi ve oynanışı vardır. Erangel , klasik bir PUBG deneyimi sunarken, Miramar daha zorlu bir deneyim sunar. Sanhok, daha hızlı bir tempolu deneyim sunarken, Vikendi daha soğuk bir deneyim sunar. Karakin , daha yoğun bir deneyim sunarken, Livik daha hızlı bir tempolu deneyim sunar. Taego , daha büyük bir harita ve daha fazla oyuncu içerir. Paramoye, daha küçük bir harita ve daha az oyuncu içerir.

PUBG 'nin her haritası, oyunculara farklı bir deneyim sunar. Her harita, oyuncuların keşfedebileceği ve yeni şeyler bulabileceği birçok farklı yere sahiptir. Her harita, oyuncuların farklı stratejiler kullanabileceği ve farklı zorluklarla karşılaşabileceği bir deneyim sunar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.