,, ,

Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nin Yeni Rektörü Oldu

Gündem 01.08.2023 - 10:31, Güncelleme: 01.08.2023 - 10:31 3120+ kez okundu.
 

Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nin Yeni Rektörü Oldu

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan atandı.
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ’ne Yeni Rektör: Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörlüğüne, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7 nci maddeleri gereğince Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan atandı. Atama kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, daha önce Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı olarak görev yapıyordu. Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, 2015 yılında kurulan ve 9 fakülte, 4 meslek yüksekokulu, 1 yüksekokul ve 2 lisansüstü eğitim enstitüsünden oluşan bir devlet üniversitesidir1. Üniversite, bölgenin ve toplumun ihtiyaçlarına göre bilimsel çalışmalar ve araştırmalar yapmak, bilgi ve teknoloji üreterek bölgesel ve ulusal alanda gelişmeye ve kalkınmaya destek olmak misyonuyla faaliyet göstermektedir
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan atandı.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ’ne Yeni Rektör: Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörlüğüne, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7 nci maddeleri gereğince Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan atandı. Atama kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, daha önce Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı olarak görev yapıyordu.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, 2015 yılında kurulan ve 9 fakülte, 4 meslek yüksekokulu, 1 yüksekokul ve 2 lisansüstü eğitim enstitüsünden oluşan bir devlet üniversitesidir1. Üniversite, bölgenin ve toplumun ihtiyaçlarına göre bilimsel çalışmalar ve araştırmalar yapmak, bilgi ve teknoloji üreterek bölgesel ve ulusal alanda gelişmeye ve kalkınmaya destek olmak misyonuyla faaliyet göstermektedir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.