,, ,

plaj çantasında olması gerekenler nelerdir?

Seyahat 06.07.2023 - 10:25, Güncelleme: 06.07.2023 - 10:25 15641+ kez okundu.
 

plaj çantasında olması gerekenler nelerdir?

plaj çantasında olması gerekenler nelerdir?
Plaj çantası nda olması gerekenler, plajda keyifli ve rahat bir zaman geçirmenizi sağlayacak eşyalardır. Plaj çantasında olması gerekenler şunlardır Yedek mayo veya bikini: Islak mayo veya bikini ile durmak sağlığınız için iyi değildir. Bu yüzden yedek bir mayo veya bikini almak önemlidir. Pareo veya plaj elbisesi: Denizden veya havuzdan çıktıktan sonra rahat bir şekilde dolaşmak için pareo veya plaj elbisesi kullanabilirsiniz. Ayrıca pareo ile farklı stiller yaratabilirsiniz. Güneş kremi: Güneş kremi, cildinizi zararlı UV ışınlarından korumak için plajda olmazsa olmazdır. En az 30 faktörlü bir güneş kremi kullanmak ve sık sık yenilemek gerekir. Dudak kremi: Dudaklarınız da güneşten etkilenir ve kuruyabilir. Bu yüzden dudak kremi kullanarak dudaklarınızı nemlendirmek ve korumak önemlidir. Güneş gözlüğü: Güneş gözlüğü, hem stil hem de koruma için mükemmel bir aksesuardır. Güneş gözlüğü, gözlerinizi UV ışınlarından korur ve göz yorgunluğunu önler. Saç tokası: Plajda saçlarınızın karışması kaçınılmazdır. Bu yüzden saç tokası kullanarak saçlarınızı toplayabilir ve daha rahat edebilirsiniz. Plaj terliği: Plaj terliği, plajda gezinirken ayaklarınızı korur ve aynı zamanda ıslak ve kaygan zeminlerde daha fazla tutunmanıza yardımcı olur. Vakit geçirebileceğiniz diğer parçalar: Plajda sadece güneşlenmek veya denize girmek istemeyebilirsiniz. Bu yüzden plaj çantanızda kitap, dergi, müzik çalar, kulaklık, oyun kartları gibi vakit geçirebileceğiniz diğer parçalar da bulundurabilirsiniz.
plaj çantasında olması gerekenler nelerdir?

Plaj çantası nda olması gerekenler, plajda keyifli ve rahat bir zaman geçirmenizi sağlayacak eşyalardır. Plaj çantasında olması gerekenler şunlardır

  • Yedek mayo veya bikini: Islak mayo veya bikini ile durmak sağlığınız için iyi değildir. Bu yüzden yedek bir mayo veya bikini almak önemlidir.
  • Pareo veya plaj elbisesi: Denizden veya havuzdan çıktıktan sonra rahat bir şekilde dolaşmak için pareo veya plaj elbisesi kullanabilirsiniz. Ayrıca pareo ile farklı stiller yaratabilirsiniz.
  • Güneş kremi: Güneş kremi, cildinizi zararlı UV ışınlarından korumak için plajda olmazsa olmazdır. En az 30 faktörlü bir güneş kremi kullanmak ve sık sık yenilemek gerekir.
  • Dudak kremi: Dudaklarınız da güneşten etkilenir ve kuruyabilir. Bu yüzden dudak kremi kullanarak dudaklarınızı nemlendirmek ve korumak önemlidir.
  • Güneş gözlüğü: Güneş gözlüğü, hem stil hem de koruma için mükemmel bir aksesuardır. Güneş gözlüğü, gözlerinizi UV ışınlarından korur ve göz yorgunluğunu önler.
  • Saç tokası: Plajda saçlarınızın karışması kaçınılmazdır. Bu yüzden saç tokası kullanarak saçlarınızı toplayabilir ve daha rahat edebilirsiniz.
  • Plaj terliği: Plaj terliği, plajda gezinirken ayaklarınızı korur ve aynı zamanda ıslak ve kaygan zeminlerde daha fazla tutunmanıza yardımcı olur.
  • Vakit geçirebileceğiniz diğer parçalar: Plajda sadece güneşlenmek veya denize girmek istemeyebilirsiniz. Bu yüzden plaj çantanızda kitap, dergi, müzik çalar, kulaklık, oyun kartları gibi vakit geçirebileceğiniz diğer parçalar da bulundurabilirsiniz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.