,, ,

Pınar Deniz'den İsrail'e Tepki: "Dünya Bu Zulme Neden Susuyor?"

Magazin 18.10.2023 - 14:34, Güncelleme: 18.10.2023 - 14:34 19969+ kez okundu.
 

Pınar Deniz'den İsrail'e Tepki: "Dünya Bu Zulme Neden Susuyor?"

Ünlü oyuncu Pınar Deniz, İsrail’in Gazze’deki saldırısına tepki gösterdi ve ‘Dünya bu zulme neden susuyor?’ diye sordu.
Ünlü oyuncu Pınar Deniz sosyal medya hesapları üzerinden İsrail 'in Gazze 'deki bir hastaneyi bombalamasına tepki gösterdi. Deniz, duygularını paylaştığı bir paylaşımda bulunarak dünyanın bu zulme neden sessiz kaldığını sorguladı. Deniz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Bakamıyorum, kalbim acıyor bakamıyorum. Elden hiçbir şeyin gelmemesi korkunç hissettiriyor. Dünya bu zulme neden susuyor." Deniz'in bu paylaşımı, sosyal medyada geniş yankı buldu. Birçok kullanıcı, Deniz'in tepkisine destek mesajları yağdı. Oyuncunun paylaşımında yer alan "Dünya bu zulme neden susuyor?" sorusu, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının uluslararası toplum tarafından yeterince tepki görmemesine dair bir eleştiri olarak yorumlandı. İsrail, Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda şu ana kadar 200'den fazla sivili öldürdü. Saldırılarda 500'den fazla kişi de yaralandı.
Ünlü oyuncu Pınar Deniz, İsrail’in Gazze’deki saldırısına tepki gösterdi ve ‘Dünya bu zulme neden susuyor?’ diye sordu.

Ünlü oyuncu Pınar Deniz sosyal medya hesapları üzerinden İsrail 'in Gazze 'deki bir hastaneyi bombalamasına tepki gösterdi. Deniz, duygularını paylaştığı bir paylaşımda bulunarak dünyanın bu zulme neden sessiz kaldığını sorguladı.

Deniz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Bakamıyorum, kalbim acıyor bakamıyorum. Elden hiçbir şeyin gelmemesi korkunç hissettiriyor. Dünya bu zulme neden susuyor."

Deniz'in bu paylaşımı, sosyal medyada geniş yankı buldu. Birçok kullanıcı, Deniz'in tepkisine destek mesajları yağdı.

Oyuncunun paylaşımında yer alan "Dünya bu zulme neden susuyor?" sorusu, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının uluslararası toplum tarafından yeterince tepki görmemesine dair bir eleştiri olarak yorumlandı.

İsrail, Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda şu ana kadar 200'den fazla sivili öldürdü. Saldırılarda 500'den fazla kişi de yaralandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.