,, ,

Pinades 50 Mg Ne İşe Yarar?

Gündem 10.01.2024 - 14:50, Güncelleme: 10.01.2024 - 14:50 6918+ kez okundu.
 

Pinades 50 Mg Ne İşe Yarar?

Pinades 50 mg, sindirim sistemi kaslarını gevşetir. Ağrı ve krampların tedavisinde etkilidir. Yan etkileri olabilir, kullanmadan önce doktorunuza danışın.
Pinades 50 mg, sindirim sisteminin kaslarını gevşeterek çalışan bir ilaçtır. Safra kanalının ve bağırsakların fonksiyonel rahatsızlıklarına bağlı ağrı ve krampların tedavisinde kullanılır. Ayrıca, baryum lavmanı gibi tanısal işlemlerin öncesinde, bağırsaklardaki gazların atılmasını sağlamak için de kullanılabilir. Pinades 50 mg'ın etkin maddesi pinaveryum bromürdür. Pinaveryum bromür, kas hücrelerinin kasılmasını sağlayan kalsiyum iyonlarının girişini engeller. Bu sayede, kasların gevşemesini sağlar. Pinades 50 mg, yetişkinler için günde 3-4 kez, birer tablet olarak alınır. Tedavi süresi, hastalığın şiddetine göre değişir. Genellikle 2-4 hafta sürer. Pinades 50 mg'ın olası yan etkileri şunlardır: Baş ağrısı Mide bulantısı Kusma Kabızlık İshal Alerjik reaksiyonlar Pinades 50 mg'ı kullanmadan önce, doktorunuza veya eczacınıza danışmanız önerilir. Özellikle, hamilelik, emzirme, karaciğer veya böbrek hastalığı gibi durumlarda doktorunuza danışmak önemlidir.  
Pinades 50 mg, sindirim sistemi kaslarını gevşetir. Ağrı ve krampların tedavisinde etkilidir. Yan etkileri olabilir, kullanmadan önce doktorunuza danışın.

Pinades 50 mg, sindirim sisteminin kaslarını gevşeterek çalışan bir ilaçtır. Safra kanalının ve bağırsakların fonksiyonel rahatsızlıklarına bağlı ağrı ve krampların tedavisinde kullanılır. Ayrıca, baryum lavmanı gibi tanısal işlemlerin öncesinde, bağırsaklardaki gazların atılmasını sağlamak için de kullanılabilir.

Pinades 50 mg'ın etkin maddesi pinaveryum bromürdür. Pinaveryum bromür, kas hücrelerinin kasılmasını sağlayan kalsiyum iyonlarının girişini engeller. Bu sayede, kasların gevşemesini sağlar.

Pinades 50 mg, yetişkinler için günde 3-4 kez, birer tablet olarak alınır. Tedavi süresi, hastalığın şiddetine göre değişir. Genellikle 2-4 hafta sürer.

Pinades 50 mg'ın olası yan etkileri şunlardır:

Baş ağrısı
Mide bulantısı
Kusma
Kabızlık
İshal
Alerjik reaksiyonlar
Pinades 50 mg'ı kullanmadan önce, doktorunuza veya eczacınıza danışmanız önerilir. Özellikle, hamilelik, emzirme, karaciğer veya böbrek hastalığı gibi durumlarda doktorunuza danışmak önemlidir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.