,, ,

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'i Misafir Etti

Gündem 10.08.2023 - 16:00, Güncelleme: 10.08.2023 - 16:04 3696+ kez okundu.
 

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'i Misafir Etti

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ile işbirliği görüşmesi yaptı
Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken 'i makamında ziyaret etti. Ziyarette, iki belediyenin işbirliği imkanları ve kentsel gelişim projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Ahmet Cin , ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Başkanımız Deniz Köken 'e nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. İki belediyemizin işbirliğinin kentlerimize önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum." dedi. Başkan Deniz Köken ise, "Pendik Belediyesi ile işbirliğine her zaman hazırız. Kentsel gelişim projeleri için birlikte çalışarak, daha yaşanabilir bir kentler inşa edebiliriz." diye konuştu. Ziyaret, karşılıklı hediye takdiminin ardından sona erdi.
Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ile işbirliği görüşmesi yaptı

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken 'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, iki belediyenin işbirliği imkanları ve kentsel gelişim projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Ahmet Cin , ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Başkanımız Deniz Köken 'e nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. İki belediyemizin işbirliğinin kentlerimize önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum." dedi.

Başkan Deniz Köken ise, " Pendik Belediyesi ile işbirliğine her zaman hazırız. Kentsel gelişim projeleri için birlikte çalışarak, daha yaşanabilir bir kentler inşa edebiliriz." diye konuştu.

Ziyaret, karşılıklı hediye takdiminin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.