,, ,

Pelin Karahan Kimdir, Kaç Yaşında? Pelin Karahan Hayatı ve Biyografisi

Kimdir 08.07.2023 - 16:31, Güncelleme: 08.07.2023 - 16:41 4368+ kez okundu.
 

Pelin Karahan Kimdir, Kaç Yaşında? Pelin Karahan Hayatı ve Biyografisi

Pelin Karahan Kimdir, Kaç Yaşında? Pelin Karahan Hayatı ve Biyografisi
Pelin Karahan , 6 Ekim 1984 tarihinde Ankara’da doğmuş, Türk oyuncu ve sunucudur. Tam adı Vildan Pelin Karahan ’dır. Babası ve annesi o daha 1 yaşına gelmeden boşanmıştır. Anneanne tarafından Arnavut, anne tarafından Selanik göçmenidir.  Pelin Karahan İlkokulu Arı Koleji’nde, ortaokulun bir bölümünü Ankara Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu’nda ve Ödemiş İlköğretim Okulu’nda, liseyi Polis Koleji’nde ve Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesi’nde okumuştur. Pelin Karahan Anadolu Üniversitesi Turizm İşletme bölümünden mezun olmuştur. Erberk Ajans’a kaydolduktan sonra çeşitli reklam filmlerinde oynamıştır. Pelin Karahan , oyunculuk kariyerine 2007 yılında Kanal D’de yayımlanan Kavak Yelleri dizisinde Aslı Zeybek rolüyle başlamıştır. Daha sonra Mavi Kelebekler, Muhteşem Yüzyıl, Yeter, Yuvamdaki Düşman, Güldür Güldür Show ve Bir Zamanlar Kıbrıs gibi dizilerde rol almıştır. Pelin Karahan Ayrıca TRT Okul’da Bir Evde, Show TV’de Pelin Karahan ile Nefis Tarifler ve Star TV’de Pelin’in Mutfağı adlı programları sunmuştur. 2021 yılında Dalgalar Ve İzler adlı sinema filminde Suna rolünü oynamıştır. Pelin Karahan , 2011 yılında pilates eğitmeni Erdinç Bekiroğlu ile Barselona’da evlenmiş ancak 2013 yılında boşanmıştır. Pelin Karahan 2014 yılında iş adamı Bedri Güntay ile Adile Sultan Sarayı’nda evlenmiştir. Bu evlilikten Ali Demir ve Eyüp Can isminde iki oğlu vardır. Pelin Karahan ’ın boyu 1.60 m, kilosu 51 kg, göz rengi mavi ve burcu terazidir
Pelin Karahan Kimdir, Kaç Yaşında? Pelin Karahan Hayatı ve Biyografisi

Pelin Karahan , 6 Ekim 1984 tarihinde Ankara’da doğmuş, Türk oyuncu ve sunucudur. Tam adı Vildan Pelin Karahan ’dır. Babası ve annesi o daha 1 yaşına gelmeden boşanmıştır. Anneanne tarafından Arnavut, anne tarafından Selanik göçmenidir.  Pelin Karahan İlkokulu Arı Koleji’nde, ortaokulun bir bölümünü Ankara Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu’nda ve Ödemiş İlköğretim Okulu’nda, liseyi Polis Koleji’nde ve Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesi’nde okumuştur. Pelin Karahan Anadolu Üniversitesi Turizm İşletme bölümünden mezun olmuştur. Erberk Ajans’a kaydolduktan sonra çeşitli reklam filmlerinde oynamıştır.

Pelin Karahan , oyunculuk kariyerine 2007 yılında Kanal D’de yayımlanan Kavak Yelleri dizisinde Aslı Zeybek rolüyle başlamıştır. Daha sonra Mavi Kelebekler, Muhteşem Yüzyıl, Yeter, Yuvamdaki Düşman, Güldür Güldür Show ve Bir Zamanlar Kıbrıs gibi dizilerde rol almıştır. Pelin Karahan Ayrıca TRT Okul’da Bir Evde, Show TV’de Pelin Karahan ile Nefis Tarifler ve Star TV’de Pelin’in Mutfağı adlı programları sunmuştur. 2021 yılında Dalgalar Ve İzler adlı sinema filminde Suna rolünü oynamıştır.

Pelin Karahan , 2011 yılında pilates eğitmeni Erdinç Bekiroğlu ile Barselona’da evlenmiş ancak 2013 yılında boşanmıştır. Pelin Karahan 2014 yılında iş adamı Bedri Güntay ile Adile Sultan Sarayı’nda evlenmiştir. Bu evlilikten Ali Demir ve Eyüp Can isminde iki oğlu vardır. Pelin Karahan ’ın boyu 1.60 m, kilosu 51 kg, göz rengi mavi ve burcu terazidir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.