,, ,

Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altay Rize Ardeşen’e Atandı

Gündem 05.09.2023 - 08:32, Güncelleme: 05.09.2023 - 08:38 3303+ kez okundu.
 

Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altay Rize Ardeşen’e Atandı

Pazaryeri Kaymakamı Altay, Rize Ardeşen'e atandı. Pazaryeri'ne iki yılda 86 milyon TL değerinde proje kazandırdı. Veda etti.
Bilecik ’in Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı 2023/388 sayılı Mülki İdare Amiri atama kararnamesi ile Rize Ardeşen kaymakamı olarak atanırken, Kaymakam Altay bu gün itibariyle Pazaryeri ilçesine veda etti. Kaymakam Altay, “03.09.2021 günü başladığım Pazaryeri Kaymakamlığı görevimden 04.09.2023 tarihi itibariyle ayrılıyorum. Pazaryeri Kaymakamı olarak görev yaptığım süre içinde kapıları ve gönülleri açmaya, derleyip toparlayıp birleştirmeye gayret ettik.  Devletimin bana verdiği imkanla, tam iki yıl gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeden tüm ekip arkadaşlarımla birlikte Pazaryerili hemşehrilerimize en güzel şekilde hizmet etme gayretinde olduk. Dolu dolu geçen 2 yıllık sürede özverili çalışmalarımız ve halkımızla kurmuş olduğumuz etkili iletişim neticesinde devlet yatırımları hariç 86.240.928,21 TL değerindeki projelerimizi Pazaryerili hemşehrilerimize kazandırmanın haklı gururunu yaşamaktayım.  Ayrıca 2022 yılında başlatılan ve süreci takip edilen Ülkemizde bir ilk olacak Pazaryeri Seramik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kuruluş işlemleri büyük ölçüde tamamlanmış ve yer seçimi aşamasına gelmiştir. Çalışmalarımız sırasında bizlere desteklerini esirgemeyen Valimiz Sayın Şefik Aygöl'e, önceki dönem Valimiz Sayın Dr.Kemal Kızılkaya’ya, İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Sayın Mehmet Mut’a, Millet Vekilimiz Sayın Halil Eldemir 'e, önceki dönem milletvekilimiz Sayın Selim Yağcı 'ya, Belediye Başkanımız Zekiye Tekin 'e, daire amirlerimize, sanayicilerimize ve siz değerli vatandaşlarımıza Kaymakamlığımız adına teşekkür ederim" dedi. Haber : Sedat CEYLAN
Pazaryeri Kaymakamı Altay, Rize Ardeşen'e atandı. Pazaryeri'ne iki yılda 86 milyon TL değerinde proje kazandırdı. Veda etti.

Bilecik ’in Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı 2023/388 sayılı Mülki İdare Amiri atama kararnamesi ile Rize Ardeşen kaymakamı olarak atanırken, Kaymakam Altay bu gün itibariyle Pazaryeri ilçesine veda etti.


Kaymakam Altay, “03.09.2021 günü başladığım Pazaryeri Kaymakamlığı görevimden 04.09.2023 tarihi itibariyle ayrılıyorum. Pazaryeri Kaymakamı olarak görev yaptığım süre içinde kapıları ve gönülleri açmaya, derleyip toparlayıp birleştirmeye gayret ettik.  Devletimin bana verdiği imkanla, tam iki yıl gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeden tüm ekip arkadaşlarımla birlikte Pazaryerili hemşehrilerimize en güzel şekilde hizmet etme gayretinde olduk. Dolu dolu geçen 2 yıllık sürede özverili çalışmalarımız ve halkımızla kurmuş olduğumuz etkili iletişim neticesinde devlet yatırımları hariç 86.240.928,21 TL değerindeki projelerimizi Pazaryerili hemşehrilerimize kazandırmanın haklı gururunu yaşamaktayım.  Ayrıca 2022 yılında başlatılan ve süreci takip edilen Ülkemizde bir ilk olacak Pazaryeri Seramik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kuruluş işlemleri büyük ölçüde tamamlanmış ve yer seçimi aşamasına gelmiştir. Çalışmalarımız sırasında bizlere desteklerini esirgemeyen Valimiz Sayın Şefik Aygöl'e, önceki dönem Valimiz Sayın Dr.Kemal Kızılkaya’ya, İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Sayın Mehmet Mut’a, Millet Vekilimiz Sayın Halil Eldemir 'e, önceki dönem milletvekilimiz Sayın Selim Yağcı 'ya, Belediye Başkanımız Zekiye Tekin 'e, daire amirlerimize, sanayicilerimize ve siz değerli vatandaşlarımıza Kaymakamlığımız adına teşekkür ederim" dedi.

Haber : Sedat CEYLAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.