,, ,

CHP Pazar İlçe Başkanı Seçilen Ömer Hocaoğlu Mazbatasını Aldı

Siyaset 05.09.2023 - 08:28, Güncelleme: 05.09.2023 - 08:40 3719+ kez okundu.
 

CHP Pazar İlçe Başkanı Seçilen Ömer Hocaoğlu Mazbatasını Aldı

CHP Pazar İlçe Başkanı Ömer Hocaoğlu, 38'inci olağan kongrede seçilmesinin ardından mazbatasını aldı.
Cumhuriyet Halk Partisi Pazar İlçe Başkanı Ömer Hocaoğlu, 38'inci olağan kongrede seçilmesinin ardından dün mazbatasını aldı.   CHP Pazar İlçe Başkanlığı 38'inci olağan kongresinde seçilen Ömer Hocaoğlu dün İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı. İlçe Seçim Kurulu Müdürü Nesrin Özdemir Yazan' dan mazbatasını teslim alan Hocaoğlu, yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Hocaoğlu, "Pazar ilçemizde ilk hedefimiz birlik ve beraberlik içerisinde çok çalışarak yerel seçimlerde başarıya ulaşmak olacaktır." dedi. Hocaoğlu, tüm Cumhuriyet Halk Partilileri devir teslim törenine davet ederek, "5 Eylül Salı günü saat 13.00'de CHP Pazar İlçe binamızda gerçekleşecek bu törene tüm partilileri ve Pazar halkını davet ediyorum" diye konuştu. Haber: CEVAHİR TOPALOĞLU  
CHP Pazar İlçe Başkanı Ömer Hocaoğlu, 38'inci olağan kongrede seçilmesinin ardından mazbatasını aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Pazar İlçe Başkanı Ömer Hocaoğlu, 38'inci olağan kongrede seçilmesinin ardından dün mazbatasını aldı.

 

CHP Pazar İlçe Başkanlığı 38'inci olağan kongresinde seçilen Ömer Hocaoğlu dün İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı. İlçe Seçim Kurulu Müdürü Nesrin Özdemir Yazan' dan mazbatasını teslim alan Hocaoğlu, yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Hocaoğlu, " Pazar ilçemizde ilk hedefimiz birlik ve beraberlik içerisinde çok çalışarak yerel seçimlerde başarıya ulaşmak olacaktır." dedi.

Hocaoğlu, tüm Cumhuriyet Halk Partilileri devir teslim törenine davet ederek, "5 Eylül Salı günü saat 13.00'de CHP Pazar İlçe binamızda gerçekleşecek bu törene tüm partilileri ve Pazar halkını davet ediyorum" diye konuştu.

Haber: CEVAHİR TOPALOĞLU

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.