,, ,

Para Masa Tenisi Milli Takımı, İspanya'ya gitti

Spor 24.03.2022 - 11:58, Güncelleme: 24.03.2022 - 12:11 4333+ kez okundu.
 

Para Masa Tenisi Milli Takımı, İspanya'ya gitti

Para Masa Tenisi Milli Takımı, İspanya'ya gitti
 Para Masa Tenisi Milli Takımı, Costa Brava Spanish Para Open Turnuvası için İspanya'ya gitti. Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Costa Brava kentinde 26 Mart Cumartesi günü sona erecek turnuvada Türkiye'yi 7 sporcu temsil edecek. Tekler kategorisinde maçların bugün ve yarın, çiftler kategorisinde ise 25-26 Mart'ta oynanacağı turnuvada milli formayı Neslihan Kavas, Hatice Duman, Nergiz Altıntaş, İrem Oluk, Merve Cansu Demir, Hamza Çalışkan ve Süleyman Vural giyecek.  
Para Masa Tenisi Milli Takımı, İspanya'ya gitti

  Para Masa Tenisi Milli Takımı, Costa Brava Spanish Para Open Turnuvası için İspanya'ya gitti.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Costa Brava kentinde 26 Mart Cumartesi günü sona erecek turnuvada Türkiye'yi 7 sporcu temsil edecek.

Tekler kategorisinde maçların bugün ve yarın, çiftler kategorisinde ise 25-26 Mart'ta oynanacağı turnuvada milli formayı Neslihan Kavas, Hatice Duman, Nergiz Altıntaş, İrem Oluk, Merve Cansu Demir, Hamza Çalışkan ve Süleyman Vural giyecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.