,, ,

Özlem Lina Öz Kimdir?

Kimdir 18.11.2023 - 16:54, Güncelleme: 18.11.2023 - 16:54 5969+ kez okundu.
 

Özlem Lina Öz Kimdir?

Özlem Lina Öz Kimdir? Özlem Lina Öz Kaç Yaşında? Özlem Lina Öz Hayatı ve Biyografisi
Özlem Lina Öz 17 Kasım 1989 tarihinde dünyaya gelmişti. Aslen Karabük Safranbolulu olan Özlem Lina Öz Marmara Üniversitesi Hemşirelik Bölümü’nde eğitimini tamamlamıştır. Eğitimini tamamladıktan sonra Op. Dr. Tayyar T. Öz ile hayatını birleştirmiştir. Üç kız çocukları olan Özlem Lina Öz dördüncü bebeğini beklemektedir. Özlem Lina Öz sosyal medyayı aktif kullanarak geniş bir takipçi kitlesi elde etmiştir. Sosyal medya üzerinden ailesiyle ilgili yaşamına ilişkin videolar paylaşmaktadır. Günümüzde ise Güzellik Merkezi işletmektedir.  
Özlem Lina Öz Kimdir? Özlem Lina Öz Kaç Yaşında? Özlem Lina Öz Hayatı ve Biyografisi

Özlem Lina Öz 17 Kasım 1989 tarihinde dünyaya gelmişti. Aslen Karabük Safranbolulu olan Özlem Lina Öz Marmara Üniversitesi Hemşirelik Bölümü’nde eğitimini tamamlamıştır. Eğitimini tamamladıktan sonra Op. Dr. Tayyar T. Öz ile hayatını birleştirmiştir. Üç kız çocukları olan Özlem Lina Öz dördüncü bebeğini beklemektedir.

Özlem Lina Öz sosyal medyayı aktif kullanarak geniş bir takipçi kitlesi elde etmiştir. Sosyal medya üzerinden ailesiyle ilgili yaşamına ilişkin videolar paylaşmaktadır. Günümüzde ise Güzellik Merkezi işletmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.