,, ,

Özkan Yalım Uşak Belediye Başkan Aday Adayı Açıkladı

Siyaset 12.12.2023 - 10:48, Güncelleme: 12.12.2023 - 10:48 7386+ kez okundu.
 

Özkan Yalım Uşak Belediye Başkan Aday Adayı Açıkladı

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Uşak Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı. Açıklama 16 Aralık’ta yapılacak
Özkan Yalım , 2015 yılından beri CHP Uşak Milletvekili olarak görev yapıyor. Yalım, bugün yaptığı sosyal medya paylaşımıyla Uşak Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı. Yalım, açıklamasında "2015'ten beri ülkem ve memleketim Uşak için çalışıyorum. Bu yolda şehrime ve sizlere daha fazla hizmet etmek için Uşak Belediye Başkanlığına talibim. 1989'dan beri özlediğiniz Uşak Belediye Başkanlığını kazanmak için tüm gücümle çalışacağım" dedi. Yalım, aday adaylığı açıklamasını 16 Aralık Cumartesi günü saat 15.00'da Çağrı Düğün Salonu'nda yapacak. Açılışında Yalım'ın projelerini de tanıtması bekleniyor. Yalım'ın aday adaylığı açıklamasına tüm hemşehrileri davet etti.
CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Uşak Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı. Açıklama 16 Aralık’ta yapılacak

Özkan Yalım , 2015 yılından beri CHP Uşak Milletvekili olarak görev yapıyor. Yalım, bugün yaptığı sosyal medya paylaşımıyla Uşak Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

Yalım, açıklamasında "2015'ten beri ülkem ve memleketim Uşak için çalışıyorum. Bu yolda şehrime ve sizlere daha fazla hizmet etmek için Uşak Belediye Başkanlığına talibim. 1989'dan beri özlediğiniz Uşak Belediye Başkanlığını kazanmak için tüm gücümle çalışacağım" dedi.

Yalım, aday adaylığı açıklamasını 16 Aralık Cumartesi günü saat 15.00'da Çağrı Düğün Salonu'nda yapacak. Açılışında Yalım'ın projelerini de tanıtması bekleniyor.

Yalım'ın aday adaylığı açıklamasına tüm hemşehrileri davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.