,, ,

10 Aralık 2023 MasterChef kim elendi?

Tv-Dünyası 12.12.2023 - 10:42, Güncelleme: 12.12.2023 - 10:42 6597+ kez okundu.
 

10 Aralık 2023 MasterChef kim elendi?

10 Aralık 2023 MasterChef kim elendi? ŞAŞIRTAN ELEME! MasterChef kim veda etti, gitti? İşte yarışmaya en son veda eden isim!
10 Aralık 2023 MasterChef All Star 'a veda eden isim Cemre oldu. Cemre, eleme gecesinde Esra, Kıvanç ve Dilara ile birlikte potaya girdi. İlk oyunda en düşük puanı alan Esra, potadan kurtuldu. İkinci oyunda en yüksek puanı alan Kıvanç, potadan kurtuldu. Üçüncü ve son oyunda Cemre ve Dilara karşı karşıya geldi. Şefler, ikilinin hazırladıkları tabakları değerlendirdi. Şefler, Dilara'nın tabağını daha başarılı bularak 54 puan verdi. Cemre'nin tabağına ise 50.5 puan verdi. Böylece, gece boyunca en az puanı toplayan Cemre, MasterChef All Star'a veda etti. Cemre'nin elenmesi, yarışmanın takipçileri tarafından sürpriz olarak karşılandı. Cemre, yarışmanın iddialı isimlerinden biri olarak gösteriliyordu.
10 Aralık 2023 MasterChef kim elendi? ŞAŞIRTAN ELEME! MasterChef kim veda etti, gitti? İşte yarışmaya en son veda eden isim!

10 Aralık 2023 MasterChef All Star 'a veda eden isim Cemre oldu.

Cemre, eleme gecesinde Esra, Kıvanç ve Dilara ile birlikte potaya girdi. İlk oyunda en düşük puanı alan Esra, potadan kurtuldu. İkinci oyunda en yüksek puanı alan Kıvanç, potadan kurtuldu. Üçüncü ve son oyunda Cemre ve Dilara karşı karşıya geldi. Şefler, ikilinin hazırladıkları tabakları değerlendirdi. Şefler, Dilara'nın tabağını daha başarılı bularak 54 puan verdi. Cemre'nin tabağına ise 50.5 puan verdi. Böylece, gece boyunca en az puanı toplayan Cemre, MasterChef All Star'a veda etti.

Cemre'nin elenmesi, yarışmanın takipçileri tarafından sürpriz olarak karşılandı. Cemre, yarışmanın iddialı isimlerinden biri olarak gösteriliyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.