,, ,

Özgür Kalabilmek İçin Zincirlerini Kırmalısın

Astroloji 26.12.2022 - 09:33, Güncelleme: 26.12.2022 - 09:33 5817+ kez okundu.
 

Özgür Kalabilmek İçin Zincirlerini Kırmalısın

Özgür Kalabilmek İçin Zincirlerini Kırmalısın
Kıymetli News Findy okurları, bugünün Tarot kartı; 16 Yıkılan Kule . Ay, 16 Yıkılan Kule kartımızı destekliyor. Hangi konularda ikilemde kaldınız? Mars ikizler Retro etkisini kişisel haritalarınızda hangi evden (astrolojik anlamdaki ev) alıyorsanız, ikilemde kaldığınız konular Ocak sonuna kadar sonuca ulaşacak. Gökyüzü artık sizden bir karar vermenizi istiyor. Mars , Ocak sonunda düz seyrine geçtiğinde siz de artık gündeminizdeki konularla ilgili bir karara varmış olacaksınız. Bugün Ay, Yıkılan Kule etkisinden devam edersem; kiminiz için bazı konular ve/veya kişiler ile ilgili umudu yitirme, umudun boşa çıkması olabilir. Kimileriniz için kendilerini kısıtlayan, sınırlayan, özgürce hareket etmesini engelleyen sabit fikirlerden kurtulmak anlamına geliyor. Ani bir kararla işten veya partnerden ayrılmak, şehir değiştirmek isteği olabilir. Maddi manevi anlamda kâr zarar hesabını iyi yaparak karar vermenizi öneririm. Eğer sizi sınırlayan, kafanızın içindeki düşünceler ise bu dünyada “tek ve özel” olduğunuz bilinci ile hareket etmenizi öneririm.  Öncelikle kendinize karşı katı bakış açınızı gözden geçirin ve prangalarınızdan kurtulun. Bugün Ay’ın desteklediği 16 Yıkılan Kule ’nin size mesajı; “özgür kalabilmek için zincirleri kırmalısın”. Bunu yaptığında 17 Yıldız kartı seni olağanca ışıltısı ile karşılayacak ve umutlarının yeniden yeşerdiğini hissedeceksin. Uzun vadede ise başarı ve mutluluk gelecek. Buna inanmalısın çünkü 17 Yıldız Kartı sana bunu vaat ediyor.   Zincirlerini kırmamayı seçersen; 15 Şeytan kartı; çocukluğundan şimdiye kadar sana empoze edilen sorunlar yumağı içinde debelenip durmanı, düşkünlük, ölçüsüz davranışlar ve kararlar, ihanete uğrama ve ihanet etmek, içsel sıkıntıların  vb  karmaşa devam eder ve sen de bağımlılıkların, ihtiraslarının kurbanı olmayı seçmiş olursun. Böylece bu negatif enerjiden beslenenleri beslemeye devam edersin. Seçim senin; 15 Şeytan Kartı mı? 17 Yıldız Kartı mı? Hangisi sensin? Ay, Kova burcunda ve Oğlak burcundaki Güneş ’ten 42 derece uzaklaştı. Ay, Güneş’in yanındayken kendinizi güvende hissetmiş bir yandan da kendinizi kapana kısılmış, sınırlanmış hissetmiş olabilirsiniz. Şimdi Ay Kova burcunda, daha özgür bir ruh haliniz oluyor olabilir. İşte bugünün en büyük handikabı da bu; Özgürlük mü? Güven mi? Hem özgür hem de güvende olmanın bir yolu var mı? Bence var. Ay, bugün size güzel sürprizler de getirebilir. Kişisel haritalarınızdan aldığınız etkiye göre bu etki olumlu da olabilir olumsuz da. Pazartesi Ay günü ve yolculuklar için de olumlu bir gün. Ancak kış aylarında olduğumuz için çeşitli zorluklar ile karşılaşma riski de var. Bu sebeple çok dikkatli olmalısınız. Her ne olacaksa kişisel ve bütünün hayrına olsun inşallah. Oldu da, oldu oldu oldu Zeynep Aşcı Karma Astrolog Sevgiler 
Özgür Kalabilmek İçin Zincirlerini Kırmalısın

Kıymetli News Findy okurları, bugünün Tarot kartı; 16 Yıkılan Kule . Ay, 16 Yıkılan Kule kartımızı destekliyor. Hangi konularda ikilemde kaldınız? Mars ikizler Retro etkisini kişisel haritalarınızda hangi evden (astrolojik anlamdaki ev) alıyorsanız, ikilemde kaldığınız konular Ocak sonuna kadar sonuca ulaşacak. Gökyüzü artık sizden bir karar vermenizi istiyor. Mars , Ocak sonunda düz seyrine geçtiğinde siz de artık gündeminizdeki konularla ilgili bir karara varmış olacaksınız.

Bugün Ay, Yıkılan Kule etkisinden devam edersem; kiminiz için bazı konular ve/veya kişiler ile ilgili umudu yitirme, umudun boşa çıkması olabilir. Kimileriniz için kendilerini kısıtlayan, sınırlayan, özgürce hareket etmesini engelleyen sabit fikirlerden kurtulmak anlamına geliyor. Ani bir kararla işten veya partnerden ayrılmak, şehir değiştirmek isteği olabilir. Maddi manevi anlamda kâr zarar hesabını iyi yaparak karar vermenizi öneririm. Eğer sizi sınırlayan, kafanızın içindeki düşünceler ise bu dünyada “tek ve özel” olduğunuz bilinci ile hareket etmenizi öneririm.  Öncelikle kendinize karşı katı bakış açınızı gözden geçirin ve prangalarınızdan kurtulun.

Bugün Ay’ın desteklediği 16 Yıkılan Kule ’nin size mesajı; “özgür kalabilmek için zincirleri kırmalısın”. Bunu yaptığında 17 Yıldız kartı seni olağanca ışıltısı ile karşılayacak ve umutlarının yeniden yeşerdiğini hissedeceksin. Uzun vadede ise başarı ve mutluluk gelecek. Buna inanmalısın çünkü 17 Yıldız Kartı sana bunu vaat ediyor.  

Zincirlerini kırmamayı seçersen; 15 Şeytan kartı; çocukluğundan şimdiye kadar sana empoze edilen sorunlar yumağı içinde debelenip durmanı, düşkünlük, ölçüsüz davranışlar ve kararlar, ihanete uğrama ve ihanet etmek, içsel sıkıntıların  vb  karmaşa devam eder ve sen de bağımlılıkların, ihtiraslarının kurbanı olmayı seçmiş olursun. Böylece bu negatif enerjiden beslenenleri beslemeye devam edersin.

Seçim senin; 15 Şeytan Kartı mı? 17 Yıldız Kartı mı? Hangisi sensin?

Ay, Kova burcunda ve Oğlak burcundaki Güneş ’ten 42 derece uzaklaştı. Ay, Güneş’in yanındayken kendinizi güvende hissetmiş bir yandan da kendinizi kapana kısılmış, sınırlanmış hissetmiş olabilirsiniz. Şimdi Ay Kova burcunda, daha özgür bir ruh haliniz oluyor olabilir. İşte bugünün en büyük handikabı da bu; Özgürlük mü? Güven mi? Hem özgür hem de güvende olmanın bir yolu var mı? Bence var.

Ay, bugün size güzel sürprizler de getirebilir. Kişisel haritalarınızdan aldığınız etkiye göre bu etki olumlu da olabilir olumsuz da. Pazartesi Ay günü ve yolculuklar için de olumlu bir gün. Ancak kış aylarında olduğumuz için çeşitli zorluklar ile karşılaşma riski de var. Bu sebeple çok dikkatli olmalısınız.

Her ne olacaksa kişisel ve bütünün hayrına olsun inşallah. Oldu da, oldu oldu oldu

Zeynep Aşcı Karma Astrolog Sevgiler 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.