,, ,

Özel Egeberk Anaokulu Öğrencileri Şapka Partisinde Eğlendi

Gündem 25.07.2023 - 11:42, Güncelleme: 25.07.2023 - 11:42 2988+ kez okundu.
 

Özel Egeberk Anaokulu Öğrencileri Şapka Partisinde Eğlendi

Özel Egeberk Anaokulu Öğrencileri Şapka Partisinde Eğlendi
Özel Egeberk Anaokulu öğrencileri, yaz okulunda düzenlenen şapka partisine hazırladıkları rengarenk şapkalarıyla katıldı. Yıl boyunca birbirinden renkli aktivitelere imza atan Özel Egeberk Anaokulu öğrencileri, yaz okulunda da çok eğleniyor. Bu kez okulda düzenlenen şapka partisinde buluşan minikler, evde velilerinin yardımıyla hazırladıkları rengarenk ve sıradışı şapkalarını giydiler. Mini bir şapka defilesine dönüşen etkinlikte çocuklar, keyifli bir güne imza attılar. Partiye katılan öğrenciler, birbirinden ilginç şapkalarıyla büyük beğeni topladı. Partide, minikler şapkalarını arkadaşlarıyla paylaştılar ve birlikte dans ettiler. Parti, çocukların eğlenerek öğrenmesini sağlayan keyifli bir etkinlik oldu.
Özel Egeberk Anaokulu Öğrencileri Şapka Partisinde Eğlendi

Özel Egeberk Anaokulu öğrencileri, yaz okulunda düzenlenen şapka partisine hazırladıkları rengarenk şapkalarıyla katıldı.

Yıl boyunca birbirinden renkli aktivitelere imza atan Özel Egeberk Anaokulu öğrencileri, yaz okulunda da çok eğleniyor. Bu kez okulda düzenlenen şapka partisinde buluşan minikler, evde velilerinin yardımıyla hazırladıkları rengarenk ve sıradışı şapkalarını giydiler. Mini bir şapka defilesine dönüşen etkinlikte çocuklar, keyifli bir güne imza attılar.

Partiye katılan öğrenciler, birbirinden ilginç şapkalarıyla büyük beğeni topladı. Partide, minikler şapkalarını arkadaşlarıyla paylaştılar ve birlikte dans ettiler. Parti, çocukların eğlenerek öğrenmesini sağlayan keyifli bir etkinlik oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.