,, ,

Özbakır Çifti’nden Çanakkale Zaferi’nin 109. Yılına Özel Mesaj

Gündem 18.03.2024 - 11:04, Güncelleme: 18.03.2024 - 11:06 3301+ kez okundu.
 

Özbakır Çifti’nden Çanakkale Zaferi’nin 109. Yılına Özel Mesaj

Özbakır çifti, Çanakkale Zaferi’nin 109. yılında şehitleri anıyor ve Türk milletinin bağımsızlık mücadelesini övüyor
25. ve 26. Dönem Zonguldak Milletvekili AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi Hüseyin Özbakır ve Cumhurbaşkanlığında Uzman olarak görev yapan eşi Deniz Özbakır çifti ,18 Mart Çanakkale Zaferi ’ni Anma ve Şehitler Günü dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladılar. Özbakır Çifti mesajlarında şu ifadelere yer verdiler ; Milletimizin,bağımsızlığı,özgürlüğü ve yurdunu korumak için verdiği mücadele,onun büyüklüğünün ve yurtsever kimliğinin bir yansımasıdır.Milletimiz,tarih boyunca onuruyla yaşamış,canı pahasına da olsa ilke ve değerlerinden hiçbir şekilde taviz vermemiştir. Türk milletinin kuşaktan kuşağa aktarılan bu kararlılığı, atalarımızın yüzyıllardır yurt bildiği Anadolu’da tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasının yolunu açmıştır. Bu güzel topraklar, bizlere vatanı için seve seve canını ortaya koyan şehitlerimizin ve gazilerimizin mirasıdır.18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferinin 109. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere,ebediyete intikal eden kahramanlarımızı ve vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz 
Özbakır çifti, Çanakkale Zaferi’nin 109. yılında şehitleri anıyor ve Türk milletinin bağımsızlık mücadelesini övüyor

25. ve 26. Dönem Zonguldak Milletvekili AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi Hüseyin Özbakır ve Cumhurbaşkanlığında Uzman olarak görev yapan eşi Deniz Özbakır çifti ,18 Mart Çanakkale Zaferi ’ni Anma ve Şehitler Günü dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladılar.

Özbakır Çifti mesajlarında şu ifadelere yer verdiler ; Milletimizin,bağımsızlığı,özgürlüğü ve yurdunu korumak için verdiği mücadele,onun büyüklüğünün ve yurtsever kimliğinin bir yansımasıdır.Milletimiz,tarih boyunca onuruyla yaşamış,canı pahasına da olsa ilke ve değerlerinden hiçbir şekilde taviz vermemiştir.
Türk milletinin kuşaktan kuşağa aktarılan bu kararlılığı, atalarımızın yüzyıllardır yurt bildiği Anadolu’da tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasının yolunu açmıştır. Bu güzel topraklar, bizlere vatanı için seve seve canını ortaya koyan şehitlerimizin ve gazilerimizin mirasıdır.18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferinin 109. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere,ebediyete intikal eden kahramanlarımızı ve vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.