,, ,

Oyuncu Müfit Can Saçıntı'nın acı günü!

Magazin 25.02.2023 - 12:36, Güncelleme: 25.02.2023 - 12:36 25212+ kez okundu.
 

Oyuncu Müfit Can Saçıntı'nın acı günü!

Oyuncu Müfit Can Saçıntı'nın acı günü!
Mandıra Filozofu ve Yaşamak Güzel Şey filmleriyle adını geniş bir kitleye duyuran başarılı yönetmen ve oyuncu Müfit Can Saçıntı , anne acısıyla sarsıldı. Müfit Can Saçıntı 'nın annesi Güzide Saçıntı, uzun süredir tedavi gördüğü hastanenin yoğun bakım servisinde yaşamını yitirdi. Ailenin yaptığı açıklamada, Müfit Can Saçıntı 'nın cenazesinin bugün ikindi namazını müteakiben Kartal Cemevinde düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği belirtildi.
Oyuncu Müfit Can Saçıntı'nın acı günü!

Mandıra Filozofu ve Yaşamak Güzel Şey filmleriyle adını geniş bir kitleye duyuran başarılı yönetmen ve oyuncu Müfit Can Saçıntı , anne acısıyla sarsıldı.

Müfit Can Saçıntı 'nın annesi Güzide Saçıntı, uzun süredir tedavi gördüğü hastanenin yoğun bakım servisinde yaşamını yitirdi.

Ailenin yaptığı açıklamada, Müfit Can Saçıntı 'nın cenazesinin bugün ikindi namazını müteakiben Kartal Cemevinde düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.