,, ,

Oyuncu Berrak Tüzünataç: "Kilo mu önemli, hayatta kalmak mı?"

Magazin 18.01.2024 - 10:25, Güncelleme: 18.01.2024 - 10:25 20535+ kez okundu.
 

Oyuncu Berrak Tüzünataç: "Kilo mu önemli, hayatta kalmak mı?"

Berrak Tüzünataç, kilo yorumlarına tepki gösterdi ve ‘Ben kendimle mutluyum, hayatımla mutluyum’ dedi
Oyuncu Berrak Tüzünataç , sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, hakkında yapılan kilo yorumlarına tepki gösterdi. Berrak Tüzünataç , siyah ışıltılı tulumuyla bir kalça dansı yaptığı videosunu Instagram hesabından paylaştı. Ancak dansından çok zayıflığı gündeme geldi ve bu durum tepkilere neden oldu. Berrak Tüzünataç , hakkında yapılan yorumlara tepki göstererek, yıllardır aynı kiloda olduğunu ve durumundan oldukça memnun olduğunu belirtti. Berrak Tüzünataç , şu ifadeleri kullandı: "Ben yaklaşık 7-8 senedir aynı kilodayım ve kendimle çok memnunum. Ancak ne zaman bir yere gitsem veya bir şey giysem, bir grup insan kendi hayat gündemlerini bir kenara bırakıp benim kaç kilo olduğum, nasıl göründüğüm, nasıl görünmem gerektiğiyle ilgili bir mesai harcıyorlar. Bu duruma gerçekten çok şaşırıyorum çünkü hayatta bir sürü çok daha önemli şeyler var ve ben memnunum, önemli olan da bu. Keyfimize bakalım, giyim kuşam, kilo vs bunlar kişinin kendisini bağlayan şeyler. Ben kendimle mutluyum, hayatımla mutluyum. Bu kadar basit. Birbirimizin hayatlarına karışmayı bırakalım, birbirimizin keyfini kaçırmayalım. Hayatta kalmaya çalışalım yeter." Tüzünataç'ın bu paylaşımı, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Birçok kullanıcı, Tüzünataç'ı destekleyen yorumlar yaptı.
Berrak Tüzünataç, kilo yorumlarına tepki gösterdi ve ‘Ben kendimle mutluyum, hayatımla mutluyum’ dedi

Oyuncu Berrak Tüzünataç , sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, hakkında yapılan kilo yorumlarına tepki gösterdi.

Berrak Tüzünataç , siyah ışıltılı tulumuyla bir kalça dansı yaptığı videosunu Instagram hesabından paylaştı. Ancak dansından çok zayıflığı gündeme geldi ve bu durum tepkilere neden oldu.

Berrak Tüzünataç , hakkında yapılan yorumlara tepki göstererek, yıllardır aynı kiloda olduğunu ve durumundan oldukça memnun olduğunu belirtti.

Berrak Tüzünataç , şu ifadeleri kullandı:

"Ben yaklaşık 7-8 senedir aynı kilodayım ve kendimle çok memnunum. Ancak ne zaman bir yere gitsem veya bir şey giysem, bir grup insan kendi hayat gündemlerini bir kenara bırakıp benim kaç kilo olduğum, nasıl göründüğüm, nasıl görünmem gerektiğiyle ilgili bir mesai harcıyorlar. Bu duruma gerçekten çok şaşırıyorum çünkü hayatta bir sürü çok daha önemli şeyler var ve ben memnunum, önemli olan da bu. Keyfimize bakalım, giyim kuşam, kilo vs bunlar kişinin kendisini bağlayan şeyler.

Ben kendimle mutluyum, hayatımla mutluyum. Bu kadar basit. Birbirimizin hayatlarına karışmayı bırakalım, birbirimizin keyfini kaçırmayalım. Hayatta kalmaya çalışalım yeter."

Tüzünataç'ın bu paylaşımı, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Birçok kullanıcı, Tüzünataç'ı destekleyen yorumlar yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.