,, ,

Osman Genç ve Braima Embalo, İki Ülke Arasındaki İlişkileri Ele Aldı

Dünya 28.12.2023 - 15:00, Güncelleme: 28.12.2023 - 15:03 22975+ kez okundu.
 

Osman Genç ve Braima Embalo, İki Ülke Arasındaki İlişkileri Ele Aldı

Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu ve Gine-Bissau Büyükelçisi, Ankara’da bir araya geldi
Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Osman Genç ve Gine-Bissau Büyükelçisi Sayın Braima Embalo , Ankara'da bir araya geldi. Gine - Bissau Büyükelçisi Braima Embalo 'nun ziyaretinde, iki ülke arasındaki ikili ilişkiler ele alındı. Türkiye ve Gine-Bissau arasındaki köklü tarihî ilişkilere ve son dönemlerde artarak devam eden proje, yatırım ve yardımlaşmalarla daha da gelişerek yol kat eden diplomatik dostluğa değinildi. Görüşmede, iki ülkenin ticaret ve ekonomi alanındaki ilişkilerinin geliştirilmesi, ikili işbirliğinin güçlendirilmesi ve ortak çıkar alanlarında iş birliği fırsatlarının değerlendirilmesi konuları da gündeme geldi. Görüşme, iki ülke için de olumlu bir atmosferde sona erdi. Osman Genç , görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, Gine-Bissau ile Türkiye arasındaki ilişkilerin her geçen gün daha da geliştiğini belirterek, "Gine-Bissau ile ikili işbirliğimizin daha da güçlendirilmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. Büyükelçi Braima Embalo ise, Türkiye ile Gine-Bissau arasındaki ilişkilerin her zamankinden daha güçlü olduğunu belirterek, "Türkiye, Gine-Bissau için önemli bir ortaktır. İki ülke arasındaki işbirliğinin daha da geliştirilmesi için birlikte çalışacağız" diye konuştu.
Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu ve Gine-Bissau Büyükelçisi, Ankara’da bir araya geldi

Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Osman Genç ve Gine-Bissau Büyükelçisi Sayın Braima Embalo , Ankara'da bir araya geldi.

Gine - Bissau Büyükelçisi Braima Embalo 'nun ziyaretinde, iki ülke arasındaki ikili ilişkiler ele alındı. Türkiye ve Gine-Bissau arasındaki köklü tarihî ilişkilere ve son dönemlerde artarak devam eden proje, yatırım ve yardımlaşmalarla daha da gelişerek yol kat eden diplomatik dostluğa değinildi.

Görüşmede, iki ülkenin ticaret ve ekonomi alanındaki ilişkilerinin geliştirilmesi, ikili işbirliğinin güçlendirilmesi ve ortak çıkar alanlarında iş birliği fırsatlarının değerlendirilmesi konuları da gündeme geldi.

Görüşme, iki ülke için de olumlu bir atmosferde sona erdi.

Osman Genç , görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, Gine-Bissau ile Türkiye arasındaki ilişkilerin her geçen gün daha da geliştiğini belirterek, "Gine-Bissau ile ikili işbirliğimizin daha da güçlendirilmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Büyükelçi Braima Embalo ise, Türkiye ile Gine-Bissau arasındaki ilişkilerin her zamankinden daha güçlü olduğunu belirterek, "Türkiye, Gine-Bissau için önemli bir ortaktır. İki ülke arasındaki işbirliğinin daha da geliştirilmesi için birlikte çalışacağız" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.