,, ,

Ordu'da trafik kazası: 3 ölü, 3 yaralı

Gündem 17.10.2023 - 11:00, Güncelleme: 17.10.2023 - 11:00 2684+ kez okundu.
 

Ordu'da trafik kazası: 3 ölü, 3 yaralı

Ordu’nun Akkuş ilçesinde, bir otomobil ile tırın çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı
Ordu 'nun Akkuş ilçesinde otomobil ile tırın çarpışması sonucu 3 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Necmi Şeker yönetimindeki 55 KC 083 plakalı tır, Yukarıdüğencili Mahallesi mevkisinde Samet Kocakoç idaresindeki 52 AED 730 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü ile aynı araçta bulunan Mustafa ve Güllü Kocakoç olay yerinde hayatını kaybetti, İsmail Kocakoç, Halime ve Abdurrahman Tonkal yaralandı. Yaralılar 112 Acil Sağlık ekiplerince Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Ordu’nun Akkuş ilçesinde, bir otomobil ile tırın çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı

Ordu 'nun Akkuş ilçesinde otomobil ile tırın çarpışması sonucu 3 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Necmi Şeker yönetimindeki 55 KC 083 plakalı tır, Yukarıdüğencili Mahallesi mevkisinde Samet Kocakoç idaresindeki 52 AED 730 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada, otomobil sürücüsü ile aynı araçta bulunan Mustafa ve Güllü Kocakoç olay yerinde hayatını kaybetti, İsmail Kocakoç, Halime ve Abdurrahman Tonkal yaralandı.

Yaralılar 112 Acil Sağlık ekiplerince Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.