,, ,

Ordu'da kablo hırsızlığı yapan şüpheli tutuklandı

Gündem 26.09.2022 - 20:52, Güncelleme: 26.09.2022 - 20:52 4342+ kez okundu.
 

Ordu'da kablo hırsızlığı yapan şüpheli tutuklandı

Ordu'da kablo hırsızlığı yapan şüpheli tutuklandı
Ordu 'nun Altınordu ve Ulubey ilçelerinde kablo hırsızlığı yapan şüpheli tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Altınordu ilçesi Kayadibi Mahallesi'nde ve Ulubey ilçesi Doğlu Mahallesi'nde Telekom’a ait 500'er metre haberleşme ve enerji nakil kablo hırsızlığı meydana geldi. Söz konusu olayların aydınlatılmasına yönelik jandarma suç araştırma ve asayiş timleri tarafından çalışma başlatıldı. Çalışmalar sonucunda olayların şüphelisi olduğu tespit edilen M.T. (30), olayda kullandığı araç ile Gölköy ilçesinde yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.
Ordu'da kablo hırsızlığı yapan şüpheli tutuklandı

Ordu 'nun Altın ordu ve Ulubey ilçelerinde kablo hırsızlığı yapan şüpheli tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Altın ordu ilçesi Kayadibi Mahallesi'nde ve Ulubey ilçesi Doğlu Mahallesi'nde Telekom’a ait 500'er metre haberleşme ve enerji nakil kablo hırsızlığı meydana geldi.

Söz konusu olayların aydınlatılmasına yönelik jandarma suç araştırma ve asayiş timleri tarafından çalışma başlatıldı.

Çalışmalar sonucunda olayların şüphelisi olduğu tespit edilen M.T. (30), olayda kullandığı araç ile Gölköy ilçesinde yakalandı.

Gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.