,, ,

Ordu Valisi Muammer EROL, Turizm Haftası Kutlama Mesajını Yayımladı

Gündem 15.04.2024 - 09:21, Güncelleme: 15.04.2024 - 09:21 2663 kez okundu.
 

Ordu Valisi Muammer EROL, Turizm Haftası Kutlama Mesajını Yayımladı

Ordu Valisi EROL, Turizm Haftası’nda sektörün önemini vurguladı ve Ordu’nun turizm potansiyelini artırmak için çalışmaların devam ettiğini belirtti
Ordu Valisi Muammer Erol , Turizm Haftası dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajında günümüz dünyasında iletişim ve ulaşım sektörlerinde yaşanan ilerlemeler ve küreselleşmenin etkileri neticesinde ülkeler arasındaki sınırların adeta kalktığına ve bireylerin refah seviyesinin yükselmesi ile birlikte insan hareketinin gittikçe arttığına dikkat çekti. Turizmin, yeni yerleri ve o yerin doğal güzelliklerini görmek için yapılan bir seyahat olmanın çok daha ötesine geçtiğini belirten EROL, turizmin kültürler arası etkileşim ve ilişkileri en üst düzeyde yaşatan, farklı kültürleri çeşitli topraklarda buluşturan bir güç haline geldiğini ifade etti. Ülkemizde hızla gelişen turizm sektöründen Ordu’nun da yeteri kadar pay alabilmesi, turizm alanında hak ettiği noktaya gelebilmesi için yoğun bir şekilde çalışmaların devam ettiğini vurgulayan EROL, tarım ve sanayi alanında her geçen gün daha da güçlenen Ordu’nun turizm anlamında da hak ettiği yere gelebilmesi için çalıştıklarını belirtti. Niyet ve gayretlerinin, halkın ve yatırımcıların beklentilerini dikkate alarak daha nitelikli ve sürdürülebilir turizm etkinlikleri ve yatırımlarıyla Ordu’nun güzelliklerinin, değerlerinin daha çok fark edilmesi olduğunu ifade eden EROL, bunun sağlam bir iş birliği ile mümkün olduğunu belirtti. 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” dolayısıyla; içinde bulunduğumuz yılın Ordu’da bulunan bütün turizm değerlerinin ön plana çıkarılacağı bir yıl olmasını dileyen EROL, bu duygu ve düşüncelerle Ordu’nun ve ülkemizin turizm açısından gelişmesine katkıda bulunan turizm sektörü çalışanlarına ve bu amaçla Ordu’daki turistik yerlerin tanıtımlarını yapan herkese teşekkür etti ve tüm turizm camiasının Turizm Haftası’nı kutladı.
Ordu Valisi EROL, Turizm Haftası’nda sektörün önemini vurguladı ve Ordu’nun turizm potansiyelini artırmak için çalışmaların devam ettiğini belirtti

Ordu Valisi Muammer Erol , Turizm Haftası dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajında günümüz dünyasında iletişim ve ulaşım sektörlerinde yaşanan ilerlemeler ve küreselleşmenin etkileri neticesinde ülkeler arasındaki sınırların adeta kalktığına ve bireylerin refah seviyesinin yükselmesi ile birlikte insan hareketinin gittikçe arttığına dikkat çekti.

Turizmin, yeni yerleri ve o yerin doğal güzelliklerini görmek için yapılan bir seyahat olmanın çok daha ötesine geçtiğini belirten EROL, turizmin kültürler arası etkileşim ve ilişkileri en üst düzeyde yaşatan, farklı kültürleri çeşitli topraklarda buluşturan bir güç haline geldiğini ifade etti.

Ülkemizde hızla gelişen turizm sektöründen Ordu’nun da yeteri kadar pay alabilmesi, turizm alanında hak ettiği noktaya gelebilmesi için yoğun bir şekilde çalışmaların devam ettiğini vurgulayan EROL, tarım ve sanayi alanında her geçen gün daha da güçlenen Ordu’nun turizm anlamında da hak ettiği yere gelebilmesi için çalıştıklarını belirtti.

Niyet ve gayretlerinin, halkın ve yatırımcıların beklentilerini dikkate alarak daha nitelikli ve sürdürülebilir turizm etkinlikleri ve yatırımlarıyla Ordu’nun güzelliklerinin, değerlerinin daha çok fark edilmesi olduğunu ifade eden EROL, bunun sağlam bir iş birliği ile mümkün olduğunu belirtti.

15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” dolayısıyla; içinde bulunduğumuz yılın Ordu’da bulunan bütün turizm değerlerinin ön plana çıkarılacağı bir yıl olmasını dileyen EROL, bu duygu ve düşüncelerle Ordu’nun ve ülkemizin turizm açısından gelişmesine katkıda bulunan turizm sektörü çalışanlarına ve bu amaçla Ordu’daki turistik yerlerin tanıtımlarını yapan herkese teşekkür etti ve tüm turizm camiasının Turizm Haftası’nı kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.