,, ,

Oral Özer Kimdir, Kaç Yaşında? Oral Özer'inin Rol Aldığı Yapımlar Nelerdir?

Kimdir 16.06.2023 - 10:17, Güncelleme: 16.06.2023 - 10:17 5126+ kez okundu.
 

Oral Özer Kimdir, Kaç Yaşında? Oral Özer'inin Rol Aldığı Yapımlar Nelerdir?

Oral Özer Kimdir, Kaç Yaşında? Oral Özer'inin Rol Aldığı Yapımlar Nelerdir?
Oral Özer , 1 Ocak 1983 tarihinde İskenderun’da doğan Türk tiyatro, sinema ve televizyon dizisi oyuncusudur. 40 yaşındadır. Oral Özer , Ankara Sanat Tiyatrosu’nda tiyatro eğitimi görmüştür. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nde bir yıl okuduktan sonra Haldun Dormen’in birçok müzikal projesinde asistanlık görevinde bulunmuştur. Yeditepe Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunudur . Oral Özer , Emret Komutanım, Doktorlar ve Arka Sıradakiler gibi pek çok dizi projesinin kadrosunda yer almıştır. Ayrıca Eğreti Gelin, Darbe, Tiyatrocu gibi filmlerde oynamıştır. Tiyatro oyunları arasında ise Ağaçlar Ayakta Ölür, Yedi, Woyzeck, Balkon, Marika’nın Serveti, Silence, Figaro’nun Düğünü, Amphytrion, Kanlı Düğün gibi eserlerde rol almıştır
Oral Özer Kimdir, Kaç Yaşında? Oral Özer'inin Rol Aldığı Yapımlar Nelerdir?

Oral Özer , 1 Ocak 1983 tarihinde İskenderun’da doğan Türk tiyatro, sinema ve televizyon dizisi oyuncusudur. 40 yaşındadır.

Oral Özer , Ankara Sanat Tiyatrosu’nda tiyatro eğitimi görmüştür. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nde bir yıl okuduktan sonra Haldun Dormen’in birçok müzikal projesinde asistanlık görevinde bulunmuştur. Yeditepe Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunudur . Oral Özer , Emret Komutanım, Doktorlar ve Arka Sıradakiler gibi pek çok dizi projesinin kadrosunda yer almıştır. Ayrıca Eğreti Gelin, Darbe, Tiyatrocu gibi filmlerde oynamıştır. Tiyatro oyunları arasında ise Ağaçlar Ayakta Ölür, Yedi, Woyzeck, Balkon, Marika’nın Serveti, Silence, Figaro’nun Düğünü, Amphytrion, Kanlı Düğün gibi eserlerde rol almıştır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.