,, ,

Onn Medya, 4 Yeni Dizi Projesi ile Geliyor

Tv-Dünyası 07.08.2023 - 17:32, Güncelleme: 07.08.2023 - 17:32 7843+ kez okundu.
 

Onn Medya, 4 Yeni Dizi Projesi ile Geliyor

Onn Medya, "Üvey Anne"den sonra yeni dizi projeleriyle ekrana dönecek. Şirket, erkek mahalle hikayesi ve Kamuran Süner imzalı diziler çekecek.
ATV 'de seyirciyle buluşan " Üvey Anne " dizisine imza atan Onn Medya , hız kesmeden peş peşe yeni dizi projeleri çekecek. H. Hakan Eren'in patronu olduğu şirket, önce iki dizi projesini sete hazırlıyor. Bu dizilerden biri büyük prodüksiyonlu bir erkek mahalle hikayesi olacak. Eren, "Kurtlar Vadisi", "Dilberay" ve "Kutsal Damacana" gibi büyük projelere imza atan ünlü senarist Kamuran Süner 'le el sıkıştı. Onn Medya'nın yeni dizi projeleri hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak, şirketin iddialı bir kadroyla ekrana döneceği tahmin ediliyor.
Onn Medya, "Üvey Anne"den sonra yeni dizi projeleriyle ekrana dönecek. Şirket, erkek mahalle hikayesi ve Kamuran Süner imzalı diziler çekecek.

ATV 'de seyirciyle buluşan " Üvey Anne " dizisine imza atan Onn Medya , hız kesmeden peş peşe yeni dizi projeleri çekecek.

H. Hakan Eren'in patronu olduğu şirket, önce iki dizi projesini sete hazırlıyor. Bu dizilerden biri büyük prodüksiyonlu bir erkek mahalle hikayesi olacak.

Eren, "Kurtlar Vadisi", "Dilberay" ve "Kutsal Damacana" gibi büyük projelere imza atan ünlü senarist Kamuran Süner 'le el sıkıştı.

Onn Medya'nın yeni dizi projeleri hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak, şirketin iddialı bir kadroyla ekrana döneceği tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.