,, ,

Ölü Amcasını Bankaya Getiren Kadın, Sosyal Medyanın Gündemine Oturdu

Dünya 17.04.2024 - 11:48, Güncelleme: 17.04.2024 - 11:48 4628 kez okundu.
 

Ölü Amcasını Bankaya Getiren Kadın, Sosyal Medyanın Gündemine Oturdu

Brezilya’da bir kadın, ölü amcasını bankaya getirerek kredi çekmeye çalıştı; banka yetkilileri durumu fark edip polise bildirdi
Brezilya ’da bir bankada yaşanan ve sosyal medyada büyük yankı uyandıran olay, kullanıcıları şaşkına çevirdi. Çoğu kişi, böyle bir durumla daha önce karşılaşmadıklarını belirtti. Bir genç kadın, hayatını kaybeden amcasını tekerlekli sandalye ile bankaya getirerek kredi çekmeye çalıştı. Ancak banka yetkilileri, adamın hayatını kaybettiğini fark ederek durumu hemen polise bildirdi. Bu olay, banka yetkililerinin sert tepkisine neden oldu ve kadın kısa sürede yakalandı. Cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde, kadının bankacıları kandırmak için amcasına canlıymış gibi davrandığı ve bu konuda büyük çaba sarf ettiği görülüyor. Bu olay, banka yetkililerinin dikkati ve hızlı hareketi sayesinde daha büyük bir skandala dönüşmeden engellendi.
Brezilya’da bir kadın, ölü amcasını bankaya getirerek kredi çekmeye çalıştı; banka yetkilileri durumu fark edip polise bildirdi

Brezilya ’da bir bankada yaşanan ve sosyal medyada büyük yankı uyandıran olay, kullanıcıları şaşkına çevirdi. Çoğu kişi, böyle bir durumla daha önce karşılaşmadıklarını belirtti.

Bir genç kadın, hayatını kaybeden amcasını tekerlekli sandalye ile bankaya getirerek kredi çekmeye çalıştı. Ancak banka yetkilileri, adamın hayatını kaybettiğini fark ederek durumu hemen polise bildirdi.

Bu olay, banka yetkililerinin sert tepkisine neden oldu ve kadın kısa sürede yakalandı. Cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde, kadının bankacıları kandırmak için amcasına canlıymış gibi davrandığı ve bu konuda büyük çaba sarf ettiği görülüyor.

Bu olay, banka yetkililerinin dikkati ve hızlı hareketi sayesinde daha büyük bir skandala dönüşmeden engellendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.