,, ,

Oğuzhan Koç: "Egolar mı kaldı?"

Magazin 08.08.2023 - 09:26, Güncelleme: 08.08.2023 - 09:26 12937+ kez okundu.
 

Oğuzhan Koç: "Egolar mı kaldı?"

Oğuzhan Koç, Üsküdar Fest 2023’te coşturdu. Uzi ve Mustafa Sandal polemiği hakkında konuştu. “Böyle egolar mı kaldı?” dedi. Oğuzhan Koç, profesyonelliği savundu.
Oğuzhan Koç , önceki akşam Harem Meydanı'nda düzenlenen Üsküdar Fest 2023 'te sahne aldı. 150 bin kişinin izlediği konser öncesi basın mensuplarıyla sohbet eden Oğuzhan Koç , rapçi Uzi ve Mustafa Sandal arasındaki polemik hakkında şunları söyledi: "Böyle egolar mı kaldı? Bir sanatçı için önemli olan kendisini bekleyen seyircidir. Çıkma sırası önemli değil. Profesyonel davranmak lazım." Uzi ve Sandal, geçen haftalarda bir festivalde sahne alacaklardı. Ancak Uzi, Sandal'dan önce sahneye çıkmak istedi. Sandal, bunu kabul etmedi ve iki sanatçı arasında tartışma çıktı. Tartışma, sosyal medyada da devam etti. Oğuzhan Koç , bu polemik hakkında yaptığı açıklamada, "Bir sanatçı için önemli olan seyircidir. Çıkma sırası önemli değil. Profesyonel davranmak lazım. Ben her zaman seyircimle buluşmaktan mutluluk duyuyorum. Onları mutlu etmek için elimden geleni yapıyorum." dedi.
Oğuzhan Koç, Üsküdar Fest 2023’te coşturdu. Uzi ve Mustafa Sandal polemiği hakkında konuştu. “Böyle egolar mı kaldı?” dedi. Oğuzhan Koç, profesyonelliği savundu.

Oğuzhan Koç , önceki akşam Harem Meydanı'nda düzenlenen Üsküdar Fest 2023 'te sahne aldı. 150 bin kişinin izlediği konser öncesi basın mensuplarıyla sohbet eden Oğuzhan Koç , rapçi Uzi ve Mustafa Sandal arasındaki polemik hakkında şunları söyledi:

"Böyle egolar mı kaldı? Bir sanatçı için önemli olan kendisini bekleyen seyircidir. Çıkma sırası önemli değil. Profesyonel davranmak lazım."

Uzi ve Sandal, geçen haftalarda bir festivalde sahne alacaklardı. Ancak Uzi, Sandal'dan önce sahneye çıkmak istedi. Sandal, bunu kabul etmedi ve iki sanatçı arasında tartışma çıktı. Tartışma, sosyal medyada da devam etti.

Oğuzhan Koç , bu polemik hakkında yaptığı açıklamada, "Bir sanatçı için önemli olan seyircidir. Çıkma sırası önemli değil. Profesyonel davranmak lazım. Ben her zaman seyircimle buluşmaktan mutluluk duyuyorum. Onları mutlu etmek için elimden geleni yapıyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.