,, ,

Oğuzhan Koç, Demet Özdemir sorusuna çok kızdı! "Kim sorduruyor bu soruları?"

Magazin 02.06.2023 - 12:04, Güncelleme: 02.06.2023 - 12:04 17272+ kez okundu.
 

Oğuzhan Koç, Demet Özdemir sorusuna çok kızdı! "Kim sorduruyor bu soruları?"

Oğuzhan Koç, Demet Özdemir sorusuna çok kızdı! "Kim sorduruyor bu soruları?"
Oyuncu Demet Özdemir ve şarkıcı Oğuzhan Koç 'un sekiz aylık evliliği 8 Mayıs'ta tek celsede sona ermişti. Ayrılığın ardından bekar evine dönen Demet Özdemir , geçtiğimiz günlerde eski eşinin evinden çıkarken görüntülenmişti. O anlara dair açıklama yapmayan iki hakkında çok fazla iddia vardı. Ancak eski çiftin dost kaldığı ve zaman zaman da buluşup görüştüğü söyleniyordu. Aralarında sorun olmayan eski karı kocadan Oğuzhan Koç bu sefer kameralara yakalandı. RAHATSIZ EDEN SORU "Demet Hanım'la ayrılığı sebebi pr'cılar mı?" sorusu ise Koç'u kızdırdı. Oğuzhan Koç ’u gece yarısı Söylemezsem Olmaz programının muhabirleri takip etti. Oğuzhan Koç eski karısıyla ilgili bu soru sonrası, “Soru sormayın bana, bu soruları sana kim sorduruyor” diyerek muhabire tepki gösterdi. .
Oğuzhan Koç, Demet Özdemir sorusuna çok kızdı! "Kim sorduruyor bu soruları?"

Oyuncu Demet Özdemir ve şarkıcı Oğuzhan Koç 'un sekiz aylık evliliği 8 Mayıs'ta tek celsede sona ermişti. Ayrılığın ardından bekar evine dönen Demet Özdemir , geçtiğimiz günlerde eski eşinin evinden çıkarken görüntülenmişti.

O anlara dair açıklama yapmayan iki hakkında çok fazla iddia vardı. Ancak eski çiftin dost kaldığı ve zaman zaman da buluşup görüştüğü söyleniyordu. Aralarında sorun olmayan eski karı kocadan Oğuzhan Koç bu sefer kameralara yakalandı.

RAHATSIZ EDEN SORU
"Demet Hanım'la ayrılığı sebebi pr'cılar mı?" sorusu ise Koç'u kızdırdı. Oğuzhan Koç ’u gece yarısı Söylemezsem Olmaz programının muhabirleri takip etti.

Oğuzhan Koç eski karısıyla ilgili bu soru sonrası, “Soru sormayın bana, bu soruları sana kim sorduruyor” diyerek muhabire tepki gösterdi.
.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.