,, ,

Ödül Avcıları Konusu

Tv-Dünyası 26.07.2023 - 18:06, Güncelleme: 26.07.2023 - 18:06 6927+ kez okundu.
 

Ödül Avcıları Konusu

Ödül Avcıları Konusu
Ödül Avcıları , 2010 yılında gösterime giren bir Amerikan komedi-drama filmidir. Film , Beth Raymer 'ın 2004 yılında yazdığı aynı adlı romanına dayanmaktadır. Filmde Gerard Butler , Jennifer Aniston , Christine Baranski ve Jason Sudeikis rol almaktadır. Film, eski kocası ve ödül avcısı Milo Boyd'u (Butler) yakalamakla görevlendirilen polis memuru Nicole Hurley'yi (Aniston) konu almaktadır. Boyd, iki milyon dolarlık bir ödülle aranmaktadır. Hurley, Boyd'u yakalamak için her şeyi yapmaya kararlıdır, ancak işler beklenmedik bir şekilde karmaşık hale gelir. Film, eleştirmenlerden karışık eleştiriler aldı, ancak gişede başarılı oldu. Film, dünya çapında 132 milyon dolar hasılat elde etti. Filmin konusu şu şekildedir: Nicole Hurley, New York Polis Departmanında görev yapan bir polis memurudur. Eski kocası Milo Boyd, bir ödül avcısıdır. Boyd, iki milyon dolarlık bir ödülle aranmaktadır. Hurley, Boyd'u yakalamak için görevlendirilir. Hurley, Boyd'u yakalamak için her şeyi yapmaya kararlıdır. Boyd'u takip eder, onu yakalamak için planlar yapar. Ancak işler beklenmedik bir şekilde karmaşık hale gelir. Boyd, Hurley'yi etkilemeye başlar. Hurley, Boyd'a karşı hisler beslemeye başlar. Hurley, Boyd'u yakalayabilecek midir? Boyd, Hurley'nin kalbini kazanabilecek midir? Film, komedi, drama ve romantizm türlerinin bir karışımıdır. Filmin oyuncu kadrosu başarılıdır. Gerard Butler ve Jennifer Aniston , filmde iyi bir performans sergilemişlerdir. Filmin yönetmeni ise Andy Tennant'tır. Ödül Avcıları, eğlenceli ve sürükleyici bir filmdir. Film , izleyicilere keyifli bir vakit geçirme fırsatı sunuyor.
Ödül Avcıları Konusu

Ödül Avcıları , 2010 yılında gösterime giren bir Amerikan komedi-drama filmidir. Film , Beth Raymer 'ın 2004 yılında yazdığı aynı adlı romanına dayanmaktadır. Filmde Gerard Butler , Jennifer Aniston , Christine Baranski ve Jason Sudeikis rol almaktadır.

Film, eski kocası ve ödül avcısı Milo Boyd'u (Butler) yakalamakla görevlendirilen polis memuru Nicole Hurley'yi (Aniston) konu almaktadır. Boyd, iki milyon dolarlık bir ödülle aranmaktadır. Hurley, Boyd'u yakalamak için her şeyi yapmaya kararlıdır, ancak işler beklenmedik bir şekilde karmaşık hale gelir.

Film, eleştirmenlerden karışık eleştiriler aldı, ancak gişede başarılı oldu. Film, dünya çapında 132 milyon dolar hasılat elde etti.

Filmin konusu şu şekildedir:

Nicole Hurley, New York Polis Departmanında görev yapan bir polis memurudur. Eski kocası Milo Boyd, bir ödül avcısıdır. Boyd, iki milyon dolarlık bir ödülle aranmaktadır. Hurley, Boyd'u yakalamak için görevlendirilir.

Hurley, Boyd'u yakalamak için her şeyi yapmaya kararlıdır. Boyd'u takip eder, onu yakalamak için planlar yapar. Ancak işler beklenmedik bir şekilde karmaşık hale gelir. Boyd, Hurley'yi etkilemeye başlar. Hurley, Boyd'a karşı hisler beslemeye başlar.

Hurley, Boyd'u yakalayabilecek midir? Boyd, Hurley'nin kalbini kazanabilecek midir?

Film, komedi, drama ve romantizm türlerinin bir karışımıdır. Filmin oyuncu kadrosu başarılıdır. Gerard Butler ve Jennifer Aniston , filmde iyi bir performans sergilemişlerdir. Filmin yönetmeni ise Andy Tennant'tır.

Ödül Avcıları, eğlenceli ve sürükleyici bir filmdir. Film , izleyicilere keyifli bir vakit geçirme fırsatı sunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.