,, ,

Nimet Kıraç Kimdir?

Kimdir 20.11.2023 - 13:59, Güncelleme: 20.11.2023 - 13:59 6553+ kez okundu.
 

Nimet Kıraç Kimdir?

Nimet Kıraç Kimdir? Nimet Kıraç Kaç Yaşında? Nimet Kıraç Hayatı ve Biyografisi
Nimet Kıraç  1988 yılında Ankara'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamladı. 2010 yılında George Washington Üniversitesi'nde Gazetecilik ve Kitle İletişimi bölümünden mezun oldu. Mezuniyetten sonra CNN International'da haber masası editörü ve saha yapımcısı olarak çalışmaya başladı. 2016 yılında İstanbul'a taşınarak bağımsız gazeteciliğe başladı. Haber yazıları, fotoğrafları ve videoları Al-Monitor, Financial Times, Le Figaro, The New York Times, The Guardian, Deutsche Welle, BBC, Al Jazeera, Reuters ve Associated Press gibi uluslararası haber mecralarında yayımlandı. Nimet Kıraç özellikle Orta Doğu ve Türkiye'deki siyasi ve toplumsal gelişmeleri konu alan çalışmalarıyla tanınıyor. Suriye iç savaşı, Arap Baharı, Filistin-İsrail çatışması, Doğu Akdeniz gerilimi ve Türkiye'nin dış politikası gibi konularda kapsamlı araştırmalar yaptı. Kıraç, 2022 yılında "Uluslararası Basın Enstitüsü Türkiye'nin En İyi Gazetecisi" ödülüne layık görüldü. Nimet Kıraç evli ve bir çocuk annesidir. Nimet Kıraç 'ın Çalışma Alanları Nimet Kıraç'ın çalışma alanları şunlardır: Orta Doğu siyaseti Türkiye siyaseti Uluslararası ilişkiler Siyasi analiz Toplumsal sorunlar İnsan hakları Çevre Nimet Kıraç'ın Ödülleri Nimet Kıraç 2022 yılında "Uluslararası Basın Enstitüsü Türkiye'nin En İyi Gazetecisi" ödülüne layık görüldü.
Nimet Kıraç Kimdir? Nimet Kıraç Kaç Yaşında? Nimet Kıraç Hayatı ve Biyografisi

Nimet Kıraç  1988 yılında Ankara'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamladı. 2010 yılında George Washington Üniversitesi'nde Gazetecilik ve Kitle İletişimi bölümünden mezun oldu.

Mezuniyetten sonra CNN International'da haber masası editörü ve saha yapımcısı olarak çalışmaya başladı. 2016 yılında İstanbul'a taşınarak bağımsız gazeteciliğe başladı.

Haber yazıları, fotoğrafları ve videoları Al-Monitor, Financial Times, Le Figaro, The New York Times, The Guardian, Deutsche Welle, BBC, Al Jazeera, Reuters ve Associated Press gibi uluslararası haber mecralarında yayımlandı.

Nimet Kıraç özellikle Orta Doğu ve Türkiye'deki siyasi ve toplumsal gelişmeleri konu alan çalışmalarıyla tanınıyor. Suriye iç savaşı, Arap Baharı, Filistin-İsrail çatışması, Doğu Akdeniz gerilimi ve Türkiye'nin dış politikası gibi konularda kapsamlı araştırmalar yaptı.

Kıraç, 2022 yılında "Uluslararası Basın Enstitüsü Türkiye'nin En İyi Gazetecisi" ödülüne layık görüldü.

Nimet Kıraç evli ve bir çocuk annesidir.

Nimet Kıraç 'ın Çalışma Alanları

Nimet Kıraç'ın çalışma alanları şunlardır:

  • Orta Doğu siyaseti
  • Türkiye siyaseti
  • Uluslararası ilişkiler
  • Siyasi analiz
  • Toplumsal sorunlar
  • İnsan hakları
  • Çevre

Nimet Kıraç'ın Ödülleri

Nimet Kıraç 2022 yılında "Uluslararası Basın Enstitüsü Türkiye'nin En İyi Gazetecisi" ödülüne layık görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.