,, ,

Niksar’a yeni kaymakam atandı

Gündem 24.08.2023 - 10:02, Güncelleme: 24.08.2023 - 10:07 4206+ kez okundu.
 

Niksar’a yeni kaymakam atandı

Niksar Kaymakamı İlhami Doğan ’ın yerine Rize Ardeşen Kaymakamı Ekrem Çeçen Niksar Kaymakamı olarak atandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararla 42 ilin Jandarma Komutanlıklarına atama yapıldı. Ayrıca birçok Kaymakam ve Vali Yardımcısının da yeni görev yerlerine atanmasına karar verildi. Buna göre Niksar Kaymakamı İlhami Doğan’ın yerine Ekrem Çeçen Niksar Kaymakamı olarak atandı. Niksar Kaymakamı Ekrem Çeçen Kimdir? Ekrem Çeçen, 1983’te Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara’da tamamlayan Çeçen, 2006’da Gazi Üniversitesi’nden Kamu Yönetimi bölümünden dereceyle mezun oldu. Çeçen, çeşitli kamu kurumlarında memur olarak görev yapmasının ardından 2011’de kaymakam adayı olarak mesleğe başladı. Kırşehir ve Bolu’da kaymakam vekilliği yaptı. İngiltere’de yüksek lisansını tamamlayan Çeçen, daha önce Devrekani, Gümüşhane ve Van’ın Çatak ilçelerinde kaymakamlık görevini üstlendi. Evli ve iki çocuk babası olan Ekrem Çeçen, son görev yeri Rize Ardeşen kaymakamlığından yeni görev yeri olan Niksar’a atanmış oldu.   Haber:Mehmet Aydoğdu
Niksar Kaymakamı İlhami Doğan ’ın yerine Rize Ardeşen Kaymakamı Ekrem Çeçen Niksar Kaymakamı olarak atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararla 42 ilin Jandarma Komutanlıklarına atama yapıldı. Ayrıca birçok Kaymakam ve Vali Yardımcısının da yeni görev yerlerine atanmasına karar verildi.

Buna göre Niksar Kaymakamı İlhami Doğan’ın yerine Ekrem Çeçen Niksar Kaymakamı olarak atandı.

Niksar Kaymakamı Ekrem Çeçen Kimdir?

Ekrem Çeçen, 1983’te Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara’da tamamlayan Çeçen, 2006’da Gazi Üniversitesi’nden Kamu Yönetimi bölümünden dereceyle mezun oldu.

Çeçen, çeşitli kamu kurumlarında memur olarak görev yapmasının ardından 2011’de kaymakam adayı olarak mesleğe başladı. Kırşehir ve Bolu’da kaymakam vekilliği yaptı. İngiltere’de yüksek lisansını tamamlayan Çeçen, daha önce Devrekani, Gümüşhane ve Van’ın Çatak ilçelerinde kaymakamlık görevini üstlendi. Evli ve iki çocuk babası olan Ekrem Çeçen, son görev yeri Rize Ardeşen kaymakamlığından yeni görev yeri olan Niksar’a atanmış oldu.

 

Haber:Mehmet Aydoğdu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.