,, ,

NGM'nin Yeni Dizisi Şehrazat'ın Başrolü Belli Oldu: Burak Deniz!

Tv-Dünyası 19.02.2024 - 10:41, Güncelleme: 19.02.2024 - 10:41 7838+ kez okundu.
 

NGM'nin Yeni Dizisi Şehrazat'ın Başrolü Belli Oldu: Burak Deniz!

Başarılı oyuncu Burak Deniz, NGM’nin yeni dizisi 'Şehrazat’ın başrolünde yer alacak. Dizi, Eylül 2024’te atv’de yayınlanacak.
Son yıllarda Sefirin Kızı , Kaderimin Oyunu ve Kardeşlerim gibi dizilere imza atan NGM'nin yeni iddialı dizisi "Şehrazat"ın başrol oyuncusu belli oldu. Başarılı oyuncu Burak Deniz , "Şehrazat" dizisinin başrolünde yer alacak. Eylül ayında atv ekranlarında yayınlanacak olan "Şehrazat" dizisinin hikayesi ve senaryosu Eda Tezcan 'a ait. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Emre Kabakuşak oturacak. Oyuncu seçimlerinin devam ettiği dizinin çekimlerinin mart ortasında başlaması planlanıyor. "Şehrazat" dizisi, NGM'nin yeni sezondaki en iddialı projelerinden biri olarak öne çıkıyor. Başarılı oyuncu Burak Deniz'in başrolünde yer alacağı dizi, atv ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin detayları: Yayınlanacağı Kanal: atv Yayınlanacağı Sezon: Eylül 2024 Hikaye ve Senaryo: Eda Tezcan Yönetmen: Emre Kabakuşak Başrol Oyuncusu: Burak Deniz Çekim Başlangıç Tarihi: Mart 2024
Başarılı oyuncu Burak Deniz, NGM’nin yeni dizisi 'Şehrazat’ın başrolünde yer alacak. Dizi, Eylül 2024’te atv’de yayınlanacak.

Son yıllarda Sefirin Kızı , Kaderimin Oyunu ve Kardeşlerim gibi dizilere imza atan NGM'nin yeni iddialı dizisi "Şehrazat"ın başrol oyuncusu belli oldu. Başarılı oyuncu Burak Deniz , "Şehrazat" dizisinin başrolünde yer alacak.

Eylül ayında atv ekranlarında yayınlanacak olan "Şehrazat" dizisinin hikayesi ve senaryosu Eda Tezcan 'a ait. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Emre Kabakuşak oturacak. Oyuncu seçimlerinin devam ettiği dizinin çekimlerinin mart ortasında başlaması planlanıyor.

"Şehrazat" dizisi, NGM'nin yeni sezondaki en iddialı projelerinden biri olarak öne çıkıyor. Başarılı oyuncu Burak Deniz'in başrolünde yer alacağı dizi, atv ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Dizinin detayları:

  • Yayınlanacağı Kanal: atv
  • Yayınlanacağı Sezon: Eylül 2024
  • Hikaye ve Senaryo: Eda Tezcan
  • Yönetmen: Emre Kabakuşak
  • Başrol Oyuncusu: Burak Deniz
  • Çekim Başlangıç Tarihi: Mart 2024
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.