,, ,

News Findy Haber Ekibi, Kültür ve Turizm Bakanlığı Daire Başkanı Sanem Arıkan’ı Ziyaret Etti

Gündem 08.02.2024 - 10:27, Güncelleme: 08.02.2024 - 10:27 4297+ kez okundu.
 

News Findy Haber Ekibi, Kültür ve Turizm Bakanlığı Daire Başkanı Sanem Arıkan’ı Ziyaret Etti

News Findy Haber ekibi, Kültür Bakanlığı Daire Başkanı Sanem Arıkan’ı ziyaret etti ve kültür-sanat projelerini görüştü
News Findy Haber Kurumsal İletişim Müdürü Saime Halaç ve İmtiyaz Sahibi Ali Geniş , Kültür ve Turizm Bakanlığı Daire Başkanı Sanem Arıkan ’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında güncel kültürel gelişmeler ve medya ile bakanlık arasındaki iş birliği konuları ele alındı. Görüşmede, kültür ve sanatın toplumdaki önemi ve bu alanlarda yapılacak çalışmalar konuşuldu. Bakanlık, kültür ve sanatın desteklenmesine yönelik projeleri ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Medyanın kültür ve sanatın toplumda yaygınlaştırılmasında önemli bir rol oynadığı vurgulandı. Medya kuruluşlarının bu alandaki çalışmaları ve bakanlıkla iş birliği imkanları görüşüldü. News Findy Haber ekibi, Kültür Bakanlığı’nın yürüttüğü projeler ve faaliyetler hakkında bilgi aldı. Bakanlık, kültür ve sanatın farklı alanlarda yaptığı çalışmaları takdir etti. Sanem Arıkan, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti. Ziyaretin sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.
News Findy Haber ekibi, Kültür Bakanlığı Daire Başkanı Sanem Arıkan’ı ziyaret etti ve kültür-sanat projelerini görüştü

News Findy Haber Kurumsal İletişim Müdürü Saime Halaç ve İmtiyaz Sahibi Ali Geniş , Kültür ve Turizm Bakanlığı Daire Başkanı Sanem Arıkan ’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında güncel kültürel gelişmeler ve medya ile bakanlık arasındaki iş birliği konuları ele alındı.

Görüşmede, kültür ve sanatın toplumdaki önemi ve bu alanlarda yapılacak çalışmalar konuşuldu. Bakanlık, kültür ve sanatın desteklenmesine yönelik projeleri ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Medyanın kültür ve sanatın toplumda yaygınlaştırılmasında önemli bir rol oynadığı vurgulandı. Medya kuruluşlarının bu alandaki çalışmaları ve bakanlıkla iş birliği imkanları görüşüldü.

News Findy Haber ekibi, Kültür Bakanlığı’nın yürüttüğü projeler ve faaliyetler hakkında bilgi aldı. Bakanlık, kültür ve sanatın farklı alanlarda yaptığı çalışmaları takdir etti. Sanem Arıkan, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Ziyaretin sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.