,, ,

Neslim Güngen Kimdir?

Kimdir 18.11.2023 - 16:42, Güncelleme: 18.11.2023 - 16:42 6509+ kez okundu.
 

Neslim Güngen Kimdir?

Neslim Güngen Kimdir? Neslim Güngen Kaç Şubesi Var? Neslim Güngen Hayatı ve Biyografisi
Neslim Güngen 1978 yılında Sivas'ta doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini Sivas'ta tamamlamıştır. Üniversite eğitimini ise İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde tamamlamıştır. Neslim Güngen 2005 yılında güzellik sektörüne atılmıştır. İstanbul'da kendi güzellik merkezini kurmuştur. Güzellik merkezinde, cilt bakımı, lazer epilasyon, kalıcı makyaj ve bölgesel incelme gibi hizmetler vermektedir. Neslim Güngen kısa sürede Türkiye'nin en başarılı güzellik merkezi sahiplerinden biri haline gelmiştir. Güzellik merkezi, 2023 yılı itibarıyla 127 şubeye ulaşmıştır. Neslim Güngen Kaç Şubesi Var? Neslim Güngen Güzellik Merkezi, 2023 yılı itibarıyla 127 şubeye sahiptir. Bu şubeler, Türkiye'nin 81 ilinde bulunmaktadır. Neslim Güngen Hayatı ve Biyografisi Neslim Güngen 1978 yılında Sivas'ta doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini Sivas'ta tamamlamıştır. Üniversite eğitimini ise İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde tamamlamıştır. Neslim Güngen üniversite eğitimini tamamladıktan sonra bir süre özel bir şirkette çalışmıştır. Ancak, güzellik sektörüne olan ilgisi nedeniyle bu işten ayrılmıştır. 2005 yılında İstanbul'da kendi güzellik merkezini kurmuştur. Güzellik merkezinde, cilt bakımı, lazer epilasyon, kalıcı makyaj ve bölgesel incelme gibi hizmetler vermektedir. Neslim Güngen güzellik merkezindeki başarısıyla kısa sürede dikkat çekmiştir. Güzellik merkezi, kısa sürede Türkiye'nin en başarılı güzellik merkezlerinden biri haline gelmiştir. Neslim Güngen güzellik merkezinin başarısının yanı sıra sosyal medya fenomeni olarak da tanınmaktadır. Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla milyonlarca takipçiye ulaşmıştır. Neslim Güngen evli ve iki çocuk annesidir.
Neslim Güngen Kimdir? Neslim Güngen Kaç Şubesi Var? Neslim Güngen Hayatı ve Biyografisi

Neslim Güngen 1978 yılında Sivas'ta doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini Sivas'ta tamamlamıştır. Üniversite eğitimini ise İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde tamamlamıştır.

Neslim Güngen 2005 yılında güzellik sektörüne atılmıştır. İstanbul'da kendi güzellik merkezini kurmuştur. Güzellik merkezinde, cilt bakımı, lazer epilasyon, kalıcı makyaj ve bölgesel incelme gibi hizmetler vermektedir.

Neslim Güngen kısa sürede Türkiye'nin en başarılı güzellik merkezi sahiplerinden biri haline gelmiştir. Güzellik merkezi, 2023 yılı itibarıyla 127 şubeye ulaşmıştır.

Neslim Güngen Kaç Şubesi Var?

Neslim Güngen Güzellik Merkezi, 2023 yılı itibarıyla 127 şubeye sahiptir. Bu şubeler, Türkiye'nin 81 ilinde bulunmaktadır.

Neslim Güngen Hayatı ve Biyografisi

Neslim Güngen 1978 yılında Sivas'ta doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini Sivas'ta tamamlamıştır. Üniversite eğitimini ise İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde tamamlamıştır.

Neslim Güngen üniversite eğitimini tamamladıktan sonra bir süre özel bir şirkette çalışmıştır. Ancak, güzellik sektörüne olan ilgisi nedeniyle bu işten ayrılmıştır. 2005 yılında İstanbul'da kendi güzellik merkezini kurmuştur. Güzellik merkezinde, cilt bakımı, lazer epilasyon, kalıcı makyaj ve bölgesel incelme gibi hizmetler vermektedir.

Neslim Güngen güzellik merkezindeki başarısıyla kısa sürede dikkat çekmiştir. Güzellik merkezi, kısa sürede Türkiye'nin en başarılı güzellik merkezlerinden biri haline gelmiştir.

Neslim Güngen güzellik merkezinin başarısının yanı sıra sosyal medya fenomeni olarak da tanınmaktadır. Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla milyonlarca takipçiye ulaşmıştır.

Neslim Güngen evli ve iki çocuk annesidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.