,, ,

Narda Afrika, "Çizgili Dayı" ile toplumsal sorunlara dikkat çekiyor

Müzik 21.09.2023 - 17:38, Güncelleme: 21.09.2023 - 17:38 9319+ kez okundu.
 

Narda Afrika, "Çizgili Dayı" ile toplumsal sorunlara dikkat çekiyor

Narda Afrika, yeni şarkısı 'Çizgili Dayı’yı yayımladı. Şarkı, yaşamımızdaki mutsuzluk, kaos, dengesizlik, yalnızlık, fakirlik ve adaletsizliğin hüznünü ele alıyor.
Tüm dünyada ve ülkemizde  yaşanan ekonomik sıkıntılar, kadına, doğaya ve hayvanlara karşı yükselen şiddet ve kaos; Narda Afrika şarkısında ses buldu ve grup, yeni şarkısı “ Çizgili Dayı ”yı On Air Music Co.  markasıyla yayımladı. Barış Başarol Serkan Aksak Ersen Kamacı ve Fatih Börekçi ’den oluşan Narda Afrika toplumsal durumların yaşantımızı etkilemesini notalara ve sözlere dökerek dile getirdikleri “Çizgili Dayı”da, değişmeyen düzeni sanatlarıyla eleştiriyorlar. Şarkının söz ve müziği, grubun aynı zamanda vokali de olan Barış Başarol’a ait. Başarol: “Şarkı, yaşamımızdaki mutsuzluk, kaos, dengesizlik, yalnızlık, fakirlik ve adaletsizliğin hüznünün en derinden hissedildiği bir anın eseri olarak ortaya çıktı" açıklamasında bulunuyor.   Şarkının kapağı, Hieronymus Bosh’un “The Fight Between Carnival and Lent” tablosunun bir kesitinden uyarlanmış. Şarkının kapağını da tasarlayan Barış Başarol, “Çizgili Dayı”nın ruhunu çok iyi yansıttığını düşündüğü için müziği ile resim sanatını aynı projede buluşturduğunu belirtiyor. Apple Music, fizy ve Muud editör listelerinde yer alan “Çizgili Dayı”yı dijital platformlardan dinleyebilir, Önder Darendeli imzalı lyric klip çalışmasını On Air Music Co. YouTube kanalından izleyebilirsiniz.
Narda Afrika, yeni şarkısı 'Çizgili Dayı’yı yayımladı. Şarkı, yaşamımızdaki mutsuzluk, kaos, dengesizlik, yalnızlık, fakirlik ve adaletsizliğin hüznünü ele alıyor.

Tüm dünyada ve ülkemizde  yaşanan ekonomik sıkıntılar, kadına, doğaya ve hayvanlara karşı yükselen şiddet ve kaos; Narda Afrika şarkısında ses buldu ve grup, yeni şarkısı “ Çizgili Dayı ”yı On Air Music Co.  markasıyla yayımladı.

Barış Başarol Serkan Aksak Ersen Kamacı ve Fatih Börekçi ’den oluşan Narda Afrika toplumsal durumların yaşantımızı etkilemesini notalara ve sözlere dökerek dile getirdikleri “Çizgili Dayı”da, değişmeyen düzeni sanatlarıyla eleştiriyorlar. Şarkının söz ve müziği, grubun aynı zamanda vokali de olan Barış Başarol’a ait. Başarol: “Şarkı, yaşamımızdaki mutsuzluk, kaos, dengesizlik, yalnızlık, fakirlik ve adaletsizliğin hüznünün en derinden hissedildiği bir anın eseri olarak ortaya çıktı" açıklamasında bulunuyor.

 

Şarkının kapağı, Hieronymus Bosh’un “The Fight Between Carnival and Lent” tablosunun bir kesitinden uyarlanmış. Şarkının kapağını da tasarlayan Barış Başarol, “Çizgili Dayı”nın ruhunu çok iyi yansıttığını düşündüğü için müziği ile resim sanatını aynı projede buluşturduğunu belirtiyor.

Apple Music, fizy ve Muud editör listelerinde yer alan “Çizgili Dayı”yı dijital platformlardan dinleyebilir, Önder Darendeli imzalı lyric klip çalışmasını On Air Music Co. YouTube kanalından izleyebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.