,, ,

My Holo Love Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Tv-Dünyası 12.08.2023 - 14:15, Güncelleme: 12.08.2023 - 14:19 8376+ kez okundu.
 

My Holo Love Dizisi Konusu ve Oyuncuları

My Holo Love Dizisi Konusu ve Oyuncuları
My Holo Love 2020-2021 yılları arasında Netflix 'te yayınlanan Güney Koreli bir romantik komedi dizisidir. Dizi, Go Nan-do ( Yoon Hyun-min ) ve Han So-yeon ( Ko Sung-hee ) adlı iki yalnız insanın hikayesini anlatmaktadır. Go Nan-do, bir yapay zeka hologramı olan Holo ile tanışır ve Holo, So-yeon'un yalnızlığını gidermeye yardımcı olur. So-yeon ve Holo, kısa sürede birbirlerine aşık olurlar. Ancak, Go Nan-do Holo'nun yapay bir zeka olduğunu ve bir gün ortadan kaybolacağını biliyordur. Dizinin oyuncu kadrosunda Yoon Hyun-min Ko Sung-hee Lee Yeon-hee Park Jin-woo Kim Ki-doo ve Kim Min-kyung yer almaktadır. Dizi, 8 bölümden oluşmaktadır. Dizi , Netflix 'te yayınlandığı dönemde büyük ilgi görmüştür ve eleştirmenlerden genel olarak olumlu eleştiriler almıştır. Dizi, aşk, arkadaşlık, yalnızlık ve yapay zeka gibi temaları işlemektedir.My Holo Love, 2020-2021 yılları arasında Netflix'te yayınlanan Güney Koreli bir romantik komedi dizisidir. Dizi, Go Nan-do (Yoon Hyun-min) ve Han So-yeon (Ko Sung-hee) adlı iki yalnız insanın hikayesini anlatmaktadır. Go Nan-do, bir yapay zeka hologramı olan Holo ile tanışır ve Holo, So-yeon'un yalnızlığını gidermeye yardımcı olur. So-yeon ve Holo, kısa sürede birbirlerine aşık olurlar. Ancak, Go Nan-do Holo'nun yapay bir zeka olduğunu ve bir gün ortadan kaybolacağını biliyordur.
My Holo Love Dizisi Konusu ve Oyuncuları

My Holo Love 2020-2021 yılları arasında Netflix 'te yayınlanan Güney Koreli bir romantik komedi dizisidir. Dizi, Go Nan-do ( Yoon Hyun-min ) ve Han So-yeon ( Ko Sung-hee ) adlı iki yalnız insanın hikayesini anlatmaktadır. Go Nan-do, bir yapay zeka hologramı olan Holo ile tanışır ve Holo, So-yeon'un yalnızlığını gidermeye yardımcı olur. So-yeon ve Holo, kısa sürede birbirlerine aşık olurlar. Ancak, Go Nan-do Holo'nun yapay bir zeka olduğunu ve bir gün ortadan kaybolacağını biliyordur.

Dizinin oyuncu kadrosunda Yoon Hyun-min Ko Sung-hee Lee Yeon-hee Park Jin-woo Kim Ki-doo ve Kim Min-kyung yer almaktadır. Dizi, 8 bölümden oluşmaktadır.

Dizi , Netflix 'te yayınlandığı dönemde büyük ilgi görmüştür ve eleştirmenlerden genel olarak olumlu eleştiriler almıştır. Dizi, aşk, arkadaşlık, yalnızlık ve yapay zeka gibi temaları işlemektedir.My Holo Love, 2020-2021 yılları arasında Netflix'te yayınlanan Güney Koreli bir romantik komedi dizisidir. Dizi, Go Nan-do (Yoon Hyun-min) ve Han So-yeon (Ko Sung-hee) adlı iki yalnız insanın hikayesini anlatmaktadır. Go Nan-do, bir yapay zeka hologramı olan Holo ile tanışır ve Holo, So-yeon'un yalnızlığını gidermeye yardımcı olur. So-yeon ve Holo, kısa sürede birbirlerine aşık olurlar. Ancak, Go Nan-do Holo'nun yapay bir zeka olduğunu ve bir gün ortadan kaybolacağını biliyordur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.