,, ,

Muscar Mustafa Akan Kimdir, Nerelidir? Muscar Mustafa Akan Kaç Yaşında?

Kimdir 15.12.2023 - 12:00, Güncelleme: 15.12.2023 - 12:00 6964+ kez okundu.
 

Muscar Mustafa Akan Kimdir, Nerelidir? Muscar Mustafa Akan Kaç Yaşında?

Muscar Mustafa Akan Kimdir, Nerelidir? Muscar Mustafa Akan Kaç Yaşında?
Muscar Mustafa Akan , 28 Temmuz 1990 tarihinde Bursa'nın Yıldırım ilçesinde dünyaya gelmiştir. Aslen Bursalı olan Akan, Beykent Üniversitesi'nde İngilizce İşletme eğitimini tamamlamıştır. Mustafa Akan üniversite yıllarında Acun Ilıcalı ile tanışmış ve bir süre onun yanında gece muhabirliği yapmıştır. Daha sonra yurt dışına giderek dil okulu okumuş ve Avrupa'daki arabaları Türkiye'de satmaya başlamıştır. 2015 yılında Sarıyer'de Muscar adlı bir oto galerisi açan Akan, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla kısa sürede tanınmaya başlamıştır. Akan, çektiği videolarda "Aabi Hoşgeldin" repliğini sıklıkla kullanmaktadır. Mustafa Akan , şu anda Türkiye'nin en popüler otomotiv fenomenlerinden biridir. YouTube kanalında 1,5 milyondan fazla abonesi bulunmaktadır. Mustafa Akan evli ve bir çocuk babasıdır. İşte Muscar Mustafa Akan hakkında bazı önemli bilgiler: Doğum tarihi: 28 Temmuz 1990 Doğum yeri: Bursa, Yıldırım Eğitim: Beykent Üniversitesi, İngilizce İşletme Meslek: Otomotiv galericisi, fenomen
Muscar Mustafa Akan Kimdir, Nerelidir? Muscar Mustafa Akan Kaç Yaşında?

Muscar Mustafa Akan , 28 Temmuz 1990 tarihinde Bursa'nın Yıldırım ilçesinde dünyaya gelmiştir. Aslen Bursalı olan Akan, Beykent Üniversitesi'nde İngilizce İşletme eğitimini tamamlamıştır.

Mustafa Akan üniversite yıllarında Acun Ilıcalı ile tanışmış ve bir süre onun yanında gece muhabirliği yapmıştır. Daha sonra yurt dışına giderek dil okulu okumuş ve Avrupa'daki arabaları Türkiye'de satmaya başlamıştır.

2015 yılında Sarıyer'de Muscar adlı bir oto galerisi açan Akan, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla kısa sürede tanınmaya başlamıştır. Akan, çektiği videolarda "Aabi Hoşgeldin" repliğini sıklıkla kullanmaktadır.

Mustafa Akan , şu anda Türkiye'nin en popüler otomotiv fenomenlerinden biridir. YouTube kanalında 1,5 milyondan fazla abonesi bulunmaktadır.

Mustafa Akan evli ve bir çocuk babasıdır.

İşte Muscar Mustafa Akan hakkında bazı önemli bilgiler:

  • Doğum tarihi: 28 Temmuz 1990
  • Doğum yeri: Bursa, Yıldırım
  • Eğitim: Beykent Üniversitesi, İngilizce İşletme
  • Meslek: Otomotiv galericisi, fenomen
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.