,, ,

Murat Ünalmış Gül Cemal dizisiyle dönüyor!

Tv-Dünyası 19.12.2022 - 09:48, Güncelleme: 19.12.2022 - 09:49 6236+ kez okundu.
 

Murat Ünalmış Gül Cemal dizisiyle dönüyor!

Murat Ünalmış Gül Cemal dizisiyle dönüyor!
Geçtiğimiz sezon ekranlara veda eden ' Bir Zamanlar Çukurova ' dizisinin başrol oyunculardan Murat Ünalmış , verdiği aradan sonra ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Başarılı oyuncu henüz kadın başrol oyuncusu ve yönetmeni netleşmeyen; MF Yapım 'ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Eda Tezcan 'ın kaleme aldığı ' Gülcemal ' dizisi ile anlaştı. Gülcemal , yakında FOX ’ta!
Murat Ünalmış Gül Cemal dizisiyle dönüyor!
Geçtiğimiz sezon ekranlara veda eden ' Bir Zamanlar Çukurova ' dizisinin başrol oyunculardan Murat Ünalmış , verdiği aradan sonra ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.
Başarılı oyuncu henüz kadın başrol oyuncusu ve yönetmeni netleşmeyen; MF Yapım 'ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Eda Tezcan 'ın kaleme aldığı ' Gülcemal ' dizisi ile anlaştı.
Gülcemal , yakında FOX ’ta!
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.